Leader Vegeway

CHJOKO Suklaalevyraadissa

Chjoko pieni signature suklaamuna
Tuotteen Chjoko pieni signature suklaamuna valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Chjoko -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 18.05.2017
Marketista 60 prossan alennuksesta ostettu edelleen sikahintainen suklaamuna. Nämä ovat valmistajan mukaan uniikkeja eli munissa on erilaisia värityksiä ja eri määrä valko/maito/tummaa suklaata. Minun munani oli kokonaan valkosuklainen ja kauniin pastellinvärinen. Munan lisäksi muovitetrassa on pohjalla pieniä semitummaa suklaata olevia "kiviä" ja munan sisällä on vähän isompia suklaapalleroita. Kokonaisuus painoi reilut 50g.

Ainesosaluettelo minua ihmetyttää: "maitojauhe, sokeri, soijalesitiini, kaakaomassa, väriaineet" Missä on kaakaovoi, häh? Maunkin puolesta olen kyllä suuresti pettynyt, valkosuklaassa on erikoinen ja hyvin vahva sivumaku, ja se on halvan makeaa. Semitumma suklaakin on halvan tuntuista, enkä tykkää "kivien" kovasta kiiltävästä pinnasta. Olisi mennyt sokkomaistossa läpi italialaisena pääsiäsbulkkina. Ulkonäöstä ja säälistä annan juuri ja juuri kakkosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet