Laatusuklaa

WITOR'S Suklaalevyraadissa

Witor's bianco cuore
Tuotteen Witor's bianco cuore valmistusmaa on Italia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 17. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Witor's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

NEo 31.03.2014 : Maitosuklaata kiinteällä valkoisella kreemillä ja riisimuroilla. Suklaa on makeaa ja täyteläistä. Kreemin maitoinen maku muistuttaa Kinder maxi patukkaa. Riisimuroista saa rouskuteltavaa. Todella koukuttavia. Kyllä kiitos lisää.

Kaakaolehmä 15.09.2012 : Italia yllättää. En ole koskaan mieltänyt sitä suklaamaaksi.

Fonsy 16.01.2007 : i'm italian...these chocolates are simply wonderful!! greetings from ITALY!!
sono italiano...questi cioccolatini sono semplicemente meravigliosi!! saluti dall'ITALIA!!

Benihime 28.12.2006 : Todella hyvää, mutta hyvin makeaa, melkeinpä imelää. Mutta silti näitä on pakko ottaa lisää! Suuri koko on hyvä asia, ei ainakaan tee vihaiseksi.

Leena 04.12.2006 : Söin tätä viime tammikuussa heti synnytyksen jälkeen - ja maistui upealta. Senkin jälkeen ollut parasta lempisuklaatia. Nams ja maiskis!

Veke 27.11.2006 : Muoto kookaas, maitosuklaa maistui jotenkin... ei härskiltä, mutta oudolta. Onko muilla havaintoja ?

kaakaopapu 14.11.2005 : Aivan ihana tuote! Maitosuklaan sisällä pehmeä valkoinen täyte, suussasulavan hyvää! Makeaa tietysti myös, mutta mukana olevat riisinmurut tuovat kaivattua rapeutta ja keveyttäkin. Olen niin ihastunut näihin, että viimeksi ostin koko pussin ja söin sen ihan parin päivän kuluessa ihan itsekseni!

Tyyristä on tietysti, mutta minulle suklaa on harvinainen nautinto ja kun ostan sitä, niin voi siihen rahaa kuluttaakin. Toinen vaihtoehto olisi ratustaa jotain Fazerin sinistä kuin näkkileipää. Halpaa olisi - muttei hyvää!

Eenuli 11.11.2005 : Todella makea, mutta silti hyvää! Riisisuklaan ystäville ja esteetikoille:) Kauniisti yksittäispakattu. Muhevan kokoiset palat, josta saa pari suussa sulavaa palaa. Hinnasta miinusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani