Laatusuklaa

BLANXART Suklaalevyraadissa

Blanxart Congo 42%
Tuotteen Blanxart Congo 42% valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Blanxart -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Bean to bar / Single origin, Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu.
 

Annamari 03.12.2018
Sokkomaistelu: Sileitä paloja maitosuklaata. En valitettavaa liiasta makeudesta tai rasvaisuudesta. Maussa taas olisi parantamisen varaa. Hieman liian persoonallinen maultaan, leivontaan passeli.

Iikka 21.11.2018
Hajuton pökäle maitosuklaata. Tovi pitää jauhaa, jotta saa makua. Se onkin hyvin erikoista. En tiedä tuleeko maku pavusta tai erikoisesta maidosta. Oikeastaan pidän siitä. Lopulta maku on makea, mutta sehän sopii maitosuklaaseen. Koostumus on kovahko, mutta suussa sulava.

Hanna P 22.10.2018
Reilunkokoisia pitkulaisia maitosuklaapalasia, joista en tuoksua saa irti. Ilmeisesti ei lainkaan sattumia tai täytettä? Pehmeähkö maku, mutta kovin pliisu ja mitäänsanomaton maku. Ei kuitenkaan varsinaisesti pahanmakuista suklaata.

Janne J 13.10.2018
Erikoinen pitkulainen muotoilu näissä palasissa. Vaaleaa on suklaa ja rasvaisessa maussa on jotain äitelää ja makuvirhemäistä, liekö makeutettu jollain muulla kuin sokerilla? Suutuntumaltaan sileää. Tavanomaista ja tylsää tämä ei kyllä ole, mutta en kyllä pysty millään tavalla muuten innostumaan. Jälkimaku on kuitenkin kohtalaisen miellyttävä. Yksi ja puoli pistettä.

Taneli 13.10.2018
Maitosuklaa, jossa käytetty selvästi poikkeavan kovaa rasvaa, jonka vuoksi sulaa suussa poikkeavan pitkällä viiveellä. Maku ei mitenkään erityinen, jota jälkimakuna tuleva kahviaromi ei pelasta. Yhden palan maistaminen riitti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset