Laatusuklaa

LOTTE Suklaalevyraadissa

Lotte almond chocolate
Tuotteen Lotte almond chocolate valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lotte -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 03.04.2019
Kiiltäväpintaisia kauniita suklaapäällysteisiä manteleita. Suklaa on hyvää, manteli rapsakka, ja kombo ihan nappi. Hyvä japsit! Vahva nelonen.

Susanna K 31.10.2008
Suklaapallero jonka sisällä jokin pähkinähässäkkä. Hieman maistan vaniljan makua. Tapaus joka on äkkiä syöty ja diagnosoitu. Pisteen vähennys kovasta pähkinästä.

Kai 31.10.2008
Suklaapallo jossa kokonainen pähkinä sisällä. Suklaata ehkä liian vähän, mutta eipä ole liian makea, voisi syödä pussillisen kerrallaan. Suklaa oli ihan perusmakuista. koska pähkinää liikaa niin ei voi oikein sanoa mitään itse suklaasta.

Antti H 24.10.2008
Tämän pikku munan sisällä taitaa olla manteli. Päällä oleva tummahko suklaa ei juurikaan herätä tunteita. Jotekin tyhjänpäivänen tuotos.

Satu 24.10.2008
Pieniä munan muotoisia kiiltäviä palluroita, joissa tummasuklaakuori, maitosuklainen sisäkuori ja kokonainen manteli sisuksena. Maku on oikeastaan ihan mukava, mutta kokonaisuus jää kuivaksi ja vettä pitää hörpätä heti päälle. Mantelia on suhteessa liian paljon suklaan määrään.

Päivi 24.10.2008
Palleroita, jonka sisällä on manteli. Suklaa aika tummaa, mutta silti hyvää. Manteli antaa kivan lisän. Hyvä yhdistelmä.

Jarkko 24.10.2008
Hajuttomia suklaapalleroita, joiden sisältä löytyy kokonainen manteli. Suklaa on hieman kitkerän oloista, vaikka ei erikoisen tummalta ainakaan näytä. Suklaata on runsas kerros (3mm) mantelin ympärillä, joten ainesosien suhde on hyvä. Jokin tuossa suklaassa kuitenkin häiritsee ja jättää melko tunkkaisenkin jälkimaun suuhun.

Janne J 24.10.2008
Hajuttomia, vaan eivät onneksi ihan mauttomia. Neutraalin tumman suklaan sisällä on ihan ok makuinen pähkinä. Tämä yhdistelmä ei ole mitään uutta auringon alla, mutta kyllähän näitä epähuomiossa söisi helposti puoli pussillista. Makeutta ei kerrankaan ole liikaa.

Sanna K 24.10.2008
Tummasuklaakuula jonka sisällä manteli. Manteli on loistavan rapea ja maukas, juuri sellainen kun pitää ollakin. Suklaasta taas miinusta, melko mautonta ja teennäisen oloista. Ilmeisesti kahta suklaata päällekäin, ei kylläkään huomannu kun tarkalla tutkimisella muuta kun että maistui vähemmän tummalle miltä näytti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani