Laatusuklaa

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand magnum mint
Tuotteen Heartbrand magnum mint valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,85 ja löytyy top 100 -listan sijalta 52. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 14.10.2013
Minttusuklaajäätelö ei ole ikinä ollut niitä ykkösherkkujani, mutta näissäkin poikkeuksia löytyy. Magnumin versiossa on aromiaineilla maustettua kasvirasvaminttujäätelöä, neljäsosa maitosuklaakuorrutetta ja 2,5% sokerirakeita kuorrutteen joukossa. Sokerirakeet vähän etukäteen epäilyttävät koska en juuri pidä hampaissa rahisevasta sokerista, mutta nämä ovatkin ihan ok, sillä niitä on epätasaisesti kuorrutteessa ja palaset ovat isoja, ihan kuin olisi ranskalaisia pastilleja ollut seassa. Itse jäätelö on aika mitäänsanomatonta, siloista ja kylläkin sopivan raikkaan minttuista, ei liian pistävää tai makeaa. Suklaata olisi saanut jälleen olla hiukan enemmän, tasoltaan suklaa oli sellaista perustasoa. Ihan hyvä minttujäätelöksi tämä on, jotain lisää olisin tähän kaivannut, vaikka jotain kastiketta tai suklaalastuja jäätelön joukkoon.

Antti M 07.04.2008
Kiwa vihreä ja ruskea kääre, joka tuo laadukkaan vaikutelman. Suklaa on pätevää ja makua on riittävästi tasoittamaan minttu-vaniljajäätelöä. Ne sokerihippuset olisin kuitenkin korvannut jollain muulla, koska rouskuttelisin mieluummin jotain hyvää suklaata tai sitten jättäisin ne pois. Hieman erilainen minttujäätelö mutta ei lainkaan muita huonompi, joten täytynee hilata arvosanakin jopa neloseen - vaikkakin se tuntuu hetkittäin hieman korkealta, koska ei tässä tuotteessa mitään ERIKOISTA kuitenkaan ole.

Jarkko 20.03.2008
Tumma suklaa ja minttu on (kuten minun arvioita lukeneet saattavat muistaa) se maailman kliseisin yhdistelmä. Tässä Magnumissa on kuitenkin sellaista, mitä muissa tummamintuissa ei yleensä ole, eli vaniljajätskiä. Jäätelö tasapainottaa kokonaisuuden makua esimerkillisen hyvin, joten minttu ei ole liian raikas, eikä suklaa liian tumma. Ymmärrän kyllä, että rouskeet ovat tässä suklaakuoressa tarkoituksella, mutta ne olisi minusta saanut jättää pois. Mintturuuat ovat monesti sellaisia, että niistä joko pitää tai ei, koska minttu peittää aina kaikki muut maut alleen. Niin tässäkin tapauksessa. Tällä kertaa minä kuitenkin tykkään tästä kokonaisuudesta ja sanoisinpa jopa että tämä on varmaankin paras tummasuklaa-minttuyhdistelmä mitä olen koskaan syönyt, vaikka kuori ei tosipuheissa niin kauhean tummaa kuitenkaan olekaan.

Janne J 20.03.2008
Mukavan tummaa nypykkäistä minttusuklaata pinnalla, tyypillisen makeaa sellaista. Tuleepa raikas olo suuhun kun suklaa yhdistyy kylmään vaniljajäätelöön, ensivaikutelman ollessa kuitenkin heti laadukas. En ole suuri minttusuklaiden fani, mutta nyt on tunnustettava että tämä kolisee. Sekä suklaa ja jäätelö ovat laadukkaita ja mikä tärkeintä, sopivat hyvin yhteen. Onnistunut tuote. Ostaisin.

Susanna K 20.03.2008
Kauheasti en tykkää mintun makuisesta jäätelöstä mutta testaan urheasti tämän uutuuden. Tumman suklaakuoren alla pehmeän ja raikkaan makuista vaniljajäätelöä joka ei ole liian kermainen maultaan. Itse mintun maku tulee parhaiten esille suklaakuoressa missä myös minttu raksuu jonkinlaisina pieninä rakeina. Olen positiivisesti yllättynyt kuinka hyvä makuyhdistelmä on tehty Magnum-perheeseen.

Antti H 20.03.2008
Minttukrokantilla höystetty tumma suklaa toimii hyvänä vastapainona kohtuu tavallisen makuiselle vanilja-jäätelölle. Jäätelöstä puuttuvat Magnumiin ennen kuuluneet oikeat vaniljansiemenet. Kokonaisuus toimii.

Satu 20.03.2008
Päällinen on tummahkoa suklaakuorrutetta, jonka seassa mintun makuisia raksuvia rakeita ja jäätelö valkoistakin valkeampaa minttujäätelöä. Tästä yhdistelmästä ei makua puutu. Normaalisti kierrän mintun makuiset tuotteet kaukaa, mutta kesäkuumalla voisin tähän tutustua lähemminkin. Plussaa siitä, että vaikka makua piisaa niin se ei ole lainkaan pistävä vaan enemmänkin viileän kesäinen.

Elise P 20.03.2008
Ensihaukkaisu: kuin After Eigtista oltaisiin tehty jäätelö. Sopivan tummasuklainen ja minttuinen kuorrutus, ei liian raskas tai voimakas. Sisällön minttujäätelö maistuu sopivan hennosti mintulta, ei "hyökkää päälle". Kääre kaunis ja houkutteleva.

Salla Elina Salo 20.03.2008
Jäätelön ulkonäöstä ei voi päätellä mistään, että kyseessä on minttujäätelö. Minttu tulee mukaan vasta maussa. Suklaakuorrutetta olisi voinut olla paksumpi kerros. Kuoressa olevat rakeet näyttävät suklaapaloilta, mutteivät ilmeisesti olekaan sellaisia. Minttua on kohtuullisesti. Miksei jäätelöstä olisi voinut tehdä vähän vihertävää, niin mintun vihreyskin näkyisi jossain? Jaa, paremman valon kanssa jäätelö vihersikin aavistuksen. Minttujäätelöksi keskinkertainen.

Meeri 20.03.2008
Vautsivau, tämä pääsee heti lempijäätelölistalleni; lohkeilevan paksussa suklaakuoressa on runsaasti ihanan rapeaa mintturouhetta ja kuoren alla on kermaista minttujäätelöä. Pirteä kokonaisuus, joka toimii.

Tuomas 20.03.2008
Jäätelö on raikasta ja maistuvaa. Vähän saman makuista minttujäätelöä kuin after eightillä. Suklaakerroksen koostumus jäi vähän häiritsemään. Tuntui välillä kuin hiekanjyviä olisi suussa, kun se narsku hampaissa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvää jäätelöä.

Milla 20.03.2008
Perinteisen magnumin oloinen puikko, suht paksu minttusuklaakuorrutus, jossa tummia suklaahippuja. (Jahas, korjaan, luettuani käärettä totesin että jäätelö onkin mintun makuista ja suklaakuorrute on pelkkää maitosuklaata jossa on sokerihippuja..?! En olisi mausta uskonut että on näin!) Vaniljajäätelö on todellinen pettymys, tämä ansaitsisi sellaista vanhan ajan waniljaa, nyt tämä on vähän mitäänsanomaton kokonaisuus, jäätelöstä jää rasvainen olo suuhun.

Sanna K 20.03.2008
Herkullisen tumman minttusuklaakuorrutteen alta paljastuu mintun makuista vaniljajäätelöä. Kuorrutteesta löytyy myös rapeita, hampaissa kivasti rouskuvia muruja. Kokonaisuus on täydellisyyttä hipova jos minttusuklaan ystävä sattuu olemaan. Itse olisin lisännyt suklaan makua myös itse jäätelöön, mutta ehkä vanilja antoi sitten raikkautta lisää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani