Laatusuklaa

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand magnum temptation
Tuotteen Heartbrand magnum temptation valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 ja löytyy top 100 -listan sijalta 96. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 05.04.2008
Laadukkaan vaikutelman rasia ainakin antaa mutta ei tätä kyllä eko-ihminen osta. Pakkaus nostaa taatusti hintaa turhaan mutta toisaalta se sopii erikoiseen ja ihan maukkaaseen jäätelöönkin. Ehkä keskivertoa parempi yhdistelmä eli manteleita vaniljajäätelössä hivenen mitäänsanomattoman suklaakuoren kanssa. Melkein nelosen arvoinen mutta paketti ja kokonaisuus pudottaa sinne keskitasolle eikä tätä todennäköisesti tule juuri ostettua - paitsi, kun maku on ehtinyt unohtua... Jäänee tämän sesongin tähdenlennoksi.

Jarkko 20.03.2008
Uskomatonta, puikkojäätelö omassa paketissa. Ei siis pussissa, vaan pahvirasiassa. Paketin aukaisu hillitysti (eli ilman repimistä ja hampaita) aiheutti ensin pieniä ongelmia, mutta kun jujun (eli "revi tästä" -lipareen) hokasin rasian etuosasta, systeemi osoittautuikin nerokkaaksi.

Jäätelö on hieman pienemmän näköinen kun Magnumit yleensä, mutta pullistelee paikkapaikoin kuin lihaksikas jäätelö. Vaniljajäätelön seassa näyttäisi olevan suklaapalasia ja toffeeta ainakin, ilmeisesti myös jotain pähkinääkin. Jäätelöä ei juurikaan voi imeskellä/nuoleskella, koska sattumia on niin runsaasti. Pureskellessa rouheet pääsevät parhaiten esille aiheuttaen ääntä ja tuntumaa suussa. Maitosuklaakuoren paksuus on ihmeellisen ohut ja olen tästä lähes järkyttynyt. Kuinka epäMagnummaista.

Vaniljajätskin kavereina olevat toffee ja pähkinä ovat hyviä, mutta tummemmat suklaapalat eivät ole ihan nappisuorituksia. Vai onko itse asiassa pähkinät suklaan peitossa, vai... Ah, kukapa noista selvän saa, pääasia että maistuu. Tämä jäätelö, jos jokin, on ehdottomasti pimeiden talvi-iltojen jätskiä enemmän kuin kuumien kesäpäivien. Erikoisemman puoleinen jäätelö monella tavalla ja erikoisuutena myös hyvä.

Janne J 20.03.2008
Bravo! Onpa hieno paketti, joskin sen avaamiseen tuli käytettyä brute force -menetelmää, ennen kuin hoksasin valmistajan tarkoittaman avaustavan. Laatikosta kuitenkin paljastuu ennakko-odotuksia pienempi jäätelö. Pintasuklaa on mausteista ja jäätelön seassa on runsaasti ilmeisesti suklaisia rakeita ja pitemmälle syödessä paljastuu vielä kinuskia. Makeutta piisaa. Huh huh, tulee mieleen, että samaan pakettiin on nyt turboahdettu liikaa tavaraa, itse jäätelön jäädessä toisarvoiseksi. Menee pitkästi ällötyksen puolelle, onneksi koko ei ole isompi.

Susanna K 20.03.2008
Yllättävän poikkeuksellinen pakkauskääre tässä jäätelössä, mutta sillä kai tarkoituksensa. Paketin avattuani sisältö näyttää lahjapaketilta. Jäätelön muotokin on erilainen ja houkutteleva. Päällinen on mielenkiintoisen mausteista maitosuklaata. Kuoren sisältä paljastuu vaniljajäätelöä ja pieniä tummia suklaapalleroita jotka maistuvat mantelille. Löytyypä loppua kohden pieni toffee-elämyskin. Kokonaisuudessaan jäätelö on yllätyksiä täynnä viimeiseen jäätelöpisaraan asti. Todellakin Temptation!

Antti H 20.03.2008
Kuorisuklaa on maistuvaa maitosuklaata. Jäätelö on niin täynnä kaikenlaista, että jäätelön ja sen lisukkeiden mausta ei oikein pääse kiinni. Mantelit raksuvat mukavasti suussa.

Satu 20.03.2008
Heh, pakkausrasia on kopsattu suoraan laadukkaaksi mainostetulta hammastahna-valmistajalta... Nooh, asiaan. Pakkauksen avausmekanismia saa hetken aikaa etsiä, mutta kun se löytyy, huomaan sen toimivan moitteettomasti. Jäätelöpuikko on normaalia Magnumia pienempi, mutta muodoltaan hauskasti tupla-muhkurainen. Eikun maistamaan. Maitosuklaakuori on hyvää, mutta se saisi olla ehdottomasti paksumpi. Sisältä paljastuu tutun pilkullista Magnum-vaniljajäätelöä ja jotain pieniä ylläreitä. Tarkemman tutkiskelun jälkeen (ja tuoteselostuksen avulla) ne osoittautuvat tummahkolla suklaalla päällystetyiksi manteli-paloiksi. Jäätelöön on jossain välissä ujutettu herrrkullista kinuski-kastikettakin. Uuh, mikä yhdistelmä. Pystyn jo nyt kuvittelemaan itseni kauppareissuilla kuikuilemassa jäätelöaltaisiin, että joko joko joko. Ainoa miinus tulee sitä, että pakkaus ei tarjoa avattunakaan yhtä paljon suojaa kuin perinteinen Magnum-kääre. Tosin ehkä sekin on nyt vain harjoituksen puutetta.

Elise P 20.03.2008
Jo pakkaus tekee vaikutuksen... tämä ei olekaan ihan tavallista jäätelöä. Erottuu myös pakastetiskissä. Nim. graafisen alan ammattilainen. Houkuttelevan pieni, kiva pehmeän kaareva muoto. Ensihaukkaisu kertoo, että tämäpä onkin aika makea herkku. Mantelit ovat kiva yllätys, samoin kinuskikastike. Mutta tekevät samalla tuotteesta niin makean, että en olisi edes enempää jaksanut syödä. Eli voisi olla vähän pienempikin puikko. Maku sinänsä herkullinen, mutta alkaa makeutensa vuoksi janottamaan runsaasti.

Salla Elina Salo 20.03.2008
Hauska muotoilu puikossa. Näytti tosin ensin epämuodostuneelta päälliseltä ja puikon tasapainokin on vähän horjuva muotoilun vuoksi. Melko paljon pureskeltavaa jäätelöksi. Kinuskikastikeklönttejä tuntuu olevan sattumanvaraisissa paikoissa. Pähkinät hyviä.

Meeri 20.03.2008
Tosi ylellinen kokemus pakkauksen avaamisesta lähtien; Jäätelöpuikon maitosuklaakuori on mehevän paksua ja suussasulavaa eikä vaniljaisen jäätelön kinuskiraidassa ole kitsasteltu. Tummasuklaiset pähkinät sopivat tähän kokonaisuuteen täydellisesti ja niitä on todellakin runsaasti.

Tuomas 20.03.2008
Hirveän kermaista jäätelöä jossa isoja suklaarakeita. Liian tuhtia ja makeaa minulle. Pakkaus on kyllä tyylikäs, mutta kuka ostaa jäätelöä pakkausten takia.

Milla 20.03.2008
Jännittävä rasia, jotenkin sitä odottaisi että sisällä olisi esimerkiksi konvehdin oloisia jäätelötuotteita, vähän petyin kun tarjolla olikin "vain" puikko. Itse jätelö on normaalia magnumia reilusti pienempi, mikä on kyllä ihan hyvä asia. Tällaisen voi syödä ilman kovin suuria tunnontuskia...

Tuote on sopivan makea, kinuskikastiketta ei ole liikaa vaan juuri sen verran että makeus on miellyttävä. Myöskään suklaakuorrute ei ole liian makea, ja tummat suklaahippuset jäätelön seassa vielä tasoittavat sitä. Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä ja tasokas kokonaisuus, ostaisin varmasti.

Sanna K 20.03.2008
Onpa upea pakkaus! Myös magnumin muodot on laitettu uusiksi. jäätelö itsessään maistuu toffeemaiselle vanilja/maitosuklaalle ja on kuorrutettu melko ohuella maitosuklaakuorrutteella. Jäätelön sisältä paljastuu toffeekastiketta ja tummalla suklaalla kuorrutettuja mantelinpaloja. Kokonaisuus on makea ja maistuva sekä erittäin herkullinen. Sisusta ei myöskään jää upean ulkokuorensa varjoon. Tämä sopii makean ystäville oikeisiin herkutteluhetkiin!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
Laatusuklaa Klaani