Laatusuklaa

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand kinder bueno ice cream cone
Tuotteen Heartbrand kinder bueno ice cream cone valmistusmaa on Unkari. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Iikka 28.08.2019
Tuutin päällä ihan hyvää suklaata, mutta kerros on vähän irti. Itse jäätelön koostumus on jähmeä. Vohvelin sisällä on jotain aivan pankkojäässä. Vähän outo. Ehkä se on sitä jäätelöä. Hieman erilainen suklaatuutti.

Annamari 28.08.2019
Jäätelötuutti, jonka jäätelö on teennäisen ja tunkkaisen makuista. Päällinen on nougatia, joka on jopa liian hasselpähkinäisen makuista. Kokonaisuus on todella esanssinen. Aika kuraa. Plussaa rapeasta vohvelista!

Hanna P 04.08.2019
Jännittävän näköinen tuutti kellertävällä jäätelöllä ja kahvin värisellä kiinteällä kerroksella pinnassaan. Nougatiahan se pintakerros olikin. Lisäksi sisällä vielä nougatsydän. Yleensä tykkään tämmöisistä tuotetta jos keskellä on suklaisempaa tai lakuista täytettä, mutta tajuan ettei näin vahva nougat ainakaan ole ihan mieleeni. Toki kovastikin “syö ennen kuin selkähänsä ottaa” ja makeannälkääkin taltuttaa.

Janne J 31.07.2019
Nyt lähtee hyvin liikkelle, tuutin pinnalla on mahtava nugainen kerros. Alla on vaaleanruskeaa tai kellertävää jäätelöä, josta on nugaan läpi vähän vaikea saada kiinni. Ehkäpä pähkinäistä jäätelöä? Vohvelin sisäpinnalla on suklaata ja jäätelön sisältä paljastuu tummempi jäätelösydän. Oikein toimiva tuutti makeannälkään ja nugaanhimoon, ei jätä kylmäksi. Kolme ja
puoli pistettä.

Jenni V 23.04.2019
Pienehkö tuutti kohtuullisen tuhdilla sisällöllä. Tuutissa on hasselpähkinäjäätelöä joukossaan maitosuklaan makuista kastiketta (joka tosin jäi minulta täysin huomaamatta) ja kaakaolla vuorattu rapea vohveli. Kaiken kruunaa kiinteä ja paksu "levy" tuutin päällä, joka on hasselpähkinänougatin makuista, ja joukossa on vielä rapeita suklaasattumia. Kruunu onkin erinomaisen hyvää, vaikka tuutin ällön esanssinen tuoksu ensin puistattaakin. Nougatin maku on todella hyvä, sellaisen brunbergin nougatin kaltainen. Sattumiakin on mukava rouskuttaa. Valitettavasti tämä kerros on varsin nopeasti syöty ja edessä on hasselpähkinäjäätelö, joka ei ole erityisen kermaista ja aromi on yllättävänkin kitkerä. En tykkää, ja tosiaan missä on se suklaakastike? Vohveli ja sen kaakaokuorrute on ok, mutta kun tuutin tärkein osa eli jäätelö ontuu pahasti, ei voi valitettavasti antaa kuin kakkosen. Harmi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani