Leader Vegeway

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand magnum pink raspberry
Tuotteen Heartbrand magnum pink raspberry valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Jarkko Karhunen 11.06.2015
Päälimmäinen kuorrute on pinkki ja sen alta löytyy ruskea suklaakuori, jonka luulin ensin olevan kitkeryytensä vuoksi tummaa suklaata, mutta joka paljastuikin jälkeenpäin maitosuklaakerrokseksi. Kuori yksistään on hieman tunkkaista, mutta pinkki jäätelö kuoren alla onkin sitten jotain ihan muuta. Se on kirpeän vadelmaisen makuista, juuri sellaista millaista jäätelön kuuluu auringonpaisteella ollakin. Jos haukkaa suuhun kerralla kuorrutetta ja jäätelöä, niin kuorrutteen tunkkaisuus katoaa täysin jäätelön pirtsakuuden alle.

Hanna P 10.06.2015
Vaaleanpunapintainen magnumpuikko. Vaaleanpunaisen pinnan alla on maitosuklaata ja mansikan näköistä jätskiä. Kirpakoita pinkkejä hillokierteitä jätskissä. Makean kirpsakan mansikkainen maitosuklaapuikko. Suklaa on tavallisen makuista, mutta sopii hienosti kirpakan makeaan jäätelöön.

Annamari 10.06.2015
Nätti vaaleanpunakuorrutteinen Magnum-puikko. Siinä Magnumeille tuttuun tapaan paksu suklaakuori, joka jäisenä napsahtaa ja lohkeaa kivasti. Kuori taitaa olla maitosuklaata, joka on värjätty pinnasta. Alta paljastuu kirpeän vadelmainen jäätelö, jossa punaista kastiketta, oletettavasti vadelmaa. Itse jäätelö on kyllä tosi raikasta ja oikeinkin minun makuuni. Paksun suklaakuoren kanssa hieman liian makea yhdistelmä, mutta ei huono! Vadelman raikkaus yhdistettunä makeaan suklaaseen toimii. Jäätelön koko voisi olla pienempi ja makuuni kuori hitusen ohuempi. Joka tapauksessa onnistunut tuote.

Iikka 10.06.2015
Kovakuorinen magnum. Kuoren mausta en saa kiinni. Sisällä jäätelössä on pirteä marjaraita sekä -maku. Mansikkaa/vadelmaa? Tällä kertaa jäätelö tuntuu aivan liian kylmältä, en kyllä tiedä voiko näin jäätelöstä sanoa. Lisäksi puikko on liian iso. Lopulta mansikkajäätelö tuntuu aivan liian makealta, jolloin suklaakuoresta on tasaajaksi.

Kirsi I 09.06.2015
Puuterivadelman värinen ohut kerros tumman, paksun suklaakuoren päällä tekee jääelöpuikosta naisellisen tyylikkään. Väri ei ole millään lailla keinotekoisen pinkki vaan hyvin tyylikäs huurteinen sävy. Suklaa on paksua ja maukasta, jätelön joukossa vadelma maistuu raikkaasti marjaiselle ja jäätelö on ihanan kermaista. Raikas ja makea yhdistelmä, herkkua!

Jenni V 01.04.2015
Tähän kesään Magnum-uutuuksina ovat "väripuikot", joista ensimmäisenä maistoon pääsi pinkki versio. Puikossa on paksu maitosuklaakuorrute, jonka päällä on pinkki värikerros. Sisusta on vadelmajäätelöä, jonka joukossa on vadelmakastiketta. Vadelmasosetta puikosta löytyykin peräti 10%.

Odotan kääreestä tulevat räikeän pinkin puikon, mutta olin väärässä. Väri on hiukan rusehtava, himmeän kiiltävä ja pastellinen. Räväkämpi väri olisi ehkä ollut enemmän mieleeni. Väri ei kuitenkaan makuun vaikuta, ja päällisen maitosuklaa maistuu ihan classic-magnumin suklaalta, eli ei ole maultaan mielestäni parasta mahdollista. Silti kerroksen rapsakkuus miellyttää. Enemmän häiritseekin itse jäätelö, joka on hyvin samantyyppistä kuin mansikka-valkosuklaavariantin mansikkajäätelö. Maku on erittäin vetinen, ja mieleen tulee enemmän jugurttijäätelö tai joku solero-tyyppinen mehujään ja jäätelön sekoitus. Marjan maku on liian kirpeä makuuni, magnum-tyyppiseen jäätelöön sopii paremmin täyteläisyys ja kermaisuus. Raikas hellepäivien jäätelö tämä ehkä voisi olla, mutta silloinkin valinta kohdistuisi mieluummin mehujäähän tai soleroon.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet