Leader Vegeway

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand magnum gold?!
Tuotteen Heartbrand magnum gold?! valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset.
 

Jenni V 14.10.2013
Tämä Magnumpuikko on mielestäni pysynyt markkinoilla yllättävän pitkään. Puikossahan on aidolla Madagascarin vaniljauutteella maustettua kasvirasvajäätelöä, merisuolalla maustettua kinuskikastiketta ja maitosuklainen kuorrute, jonka päällä on vielä "kullanhohtoinen päällinen". Selkeästi on haettu erikoisuutta, jonka ei luulisi myyvän kuin yhden uutuusvuoden kesän, mutta toisin on käynyt...

Puikko on ihan kauniin kullanhohtoinen, tosin vielä tyylikkäämpi se olisi ollut, jos kultavärillä olisi luotu suklaakuorrutteeseen kuvioita. Sinänsä kulta ei maistunut yhtään millekään, ja tunsinkin aluksi oloni tyhmäksi imeskellessäni jäätelöä, joka ei maistunut miltään. Sitten kyllästyn ja puraisen kuorrutetta. Kuorrute tuntuu värin ansiosta hiukan kovemmalta pinnalta, mutta maku on sellaista perus-magnumista tuttua suklaata, eli mielestäni heikompaa perustasoa. Suklaata olisi saanut olla myöskin hiukan lohkeavampi kerros jäätelön päällä, mutta suhteet olivat kuitenkin aika ok. Jäätelö oli hyvää, mutta joukossa ollut kinuskikastike ei ollut minun mieleeni. Se muistutti Ingmanin totally brownissakin ollutta teollista kinuskisuutta, ja suola ei tullut yhtään tarpeeksi esiin. Kaksi pistettä siis.

Olli P 15.03.2013
Kultainen kuori herätti lähinnä ihmetystä ja kysymyksiä. Paljastui paksuksi, maitosuklaiseksi ja oli kyllä hyvän makuista. Sisällä vaniljajäätelöä kinuskiraidoilla. Vanilja ihan ok, mutta kinuskissa on jokin oudohko vivahde joka paljastuu merisuolaksi kun katsoo tuoteselosteen. Ei se pahaa ole, mutta ei tämä perinteistä kinuskia kyllä voita. Tuhti jäätelö kaikkinensa, jossa riittää makua. Kolmosen ja nelosen välimaastoon, joka kallistuu neloseen.

Satu 18.06.2010
Ahaa, tämä on sitä uutta "kultaista" jätskiä. Tykkään Magnumeista, kun ne on tarpeeksi isoja ja jo paino kertoo, että täyttä tavaraa. Mutta tämä kultainen malli ei nyt ihan ollut makuuni. Päällinen on kyllä hyvää ja sitä on paksusti ja se napsahtaa mukavasti ja jäätelö on varmaankin ihan oikeaa vaniljakermaa, mutta tuo toffeetäyte. Se on sittenkin liian suolaista makuuni. Maistuu hyvin paljon perinteiseltä ruotsalaistelta kola-kastikkeelta ja sen myötä tuokin paljon muistoja aurinkoisesta lapsuudesta. Mutta se ei riitä täysiin pisteisiin.

Kirsi I 18.06.2010
Sulkaakuorrutus on tasainen ja sileä, kaksikerroksinen, päällä oleva vaaleampi on ruman värinen, kuorrutus yksinään on liian makea ja toffeinen, mutta jäätelö tasoittaa makua. Ätläkän sokerinen, jälkimaku pysyy pitkään.

Jarkko Karhunen 18.06.2010
Omituisen vaaleanhaalea suklaakuori pinnalla on ohuenohut ja sen alta paljastuu ihan tavallinen ruskea maitosuklaakuori. Alkuun jäätelö siis vaikuttaa ihan tavikselta, mutta mielenkiintoni herää heti kun pääsee haukkaamaan vaniljaosuutta. Siinä on mielenkiintoinen vivahde, joka todellakin herättää makunystyrät. Vaikka jäätelön idea on hitusen mielenkiinnoton (poislukien kuoren väri), korvaa maku kuitenkin kaikki puutteet. Gourmet-tasoa.

Antti H 18.06.2010
Magnumin kultaversio, en osaa sanoa mitä suklaata päällys on sillä sen maku melko mieto, kahvilta tämä kuitenkin häivähtää. Toffee jäätelön seassa on plussaa. Ainoastaan pintakerroksen ohuus pudottaa pisteitä.

Iikka 18.06.2010
Herkullisen värinen puikko, kuorrutus on paksua turhan makeaa. Jäätelö sen sijaan on hyvää. Tätä miellyttävää makua en kyllä tunnista. Lisäksi puikossa on reilusti syötävää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet