Laatusuklaa

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand carte d'Or triple chocolate
Tuotteen Heartbrand carte d'Or triple chocolate valmistusmaa on Ranska. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,17 ja löytyy top 100 -listan sijalta 67. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Tsirp 13.05.2016 : Täydellistä.

Kaakaolehmä 15.07.2012 : Ihan OK.

Nalle 22.11.2011 : Nää triplasuklaayritelmät pitäisi kyllä suosiolla jättää maistamatta, kun ovat aina pettymyksiä. Parhaiten ehkä erottuu tumma suklaa mutta sitä on ihan liian vähän. Valkosuklaa on lähinnä ylimakeaa vaniljajäätelöä. Ja missä on sattumat???? Noi suklaalastut tuossa päällä on lähinnä säälittäviä.

Choc_ 16.04.2009

MooRe47 03.08.2008

jack bauer 28.07.2008 : Tästä jäätelöstä olisi kannattanut jättää tumman suklaan osuus vähemmälle. Nyt sitä on kolmesta mausta laitettu eniten. Tumman suklaan maku on liian pistävä. Maitosuklaan maku on ihan jees, ei liian makea, eikä liian suklainen. Valkosuklaa sen sijaan maistuu parhaimmalta ja tottakai sitä ei ole tähän jäätelöön raaskittu laittaa kuin muutama hullu nokare. Ehkä siksi se maistuukin parhaalta. Päälle on vielä laitettu suklaarouhetta, joka sopii oikein mukavasti tähän jäätelöön. Ei todellakaan Carte Dorin parhaita jäätelöitä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani