Laatusuklaa

HEARTBRAND Suklaalevyraadissa

Heartbrand carte d'Or triple chocolate
Tuotteen Heartbrand carte d'Or triple chocolate valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,78 ja löytyy top 100 -listan sijalta 67. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Heartbrand -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt.
 

Antti M 05.08.2008
Mukavan kohtuuhintainen jäätelö, kun nykyään trendi on pienemmät pakkaukset ja kalliimpi hinta. Valitettavasti tässä triplasuklaajäätelössä ulkonäkö on koreasti kohdillaan mutta maku ei jaksa sytyttää - valkosuklaa suorastaan yököttää. Hippuset menettelevät päällä mutta varsinainen suklaajäätelö on kovin tavallista. Kyllähän tätä kehtaa jopa tarjota vieraille mutta itse sitä ottaisi jotain parempaakin lautaselle...

Hanna P 18.07.2008
Voihan runsaudensarvi... Kolmea erilaista suklaata ja suklaajäätelöä samassa. Voisi olla todellakin hyvää, mutta tummasuklaajätski turhankin terävän makuista, vaalea ihan hirvittävän makeaa ja maitosuklaajätski aika mitäänsanomatonta. Kokonaisuus kuitenkin ihan toimiva.

Jarkko 18.07.2008
Maitosuklaata, tummenpaa suklaata ja valkoisempaa suklaata. Idea hyvä, mutta rasian jaottelu on varsin huono, kun toisessa päässä on vain tummaa ja toisessa vain maitosuklaata. Valkoista sentään riittää joka paikkaan vähäsen... paitsi minun lautaselle. Suklaahippuja on koristeeksi ripoteltu, mutta vain rasian keskiosaan. Maitosuklaaosio on melko kermainen ja miellyttävä. Tummemmat osiot ovat juuri sitä, mistä en pidä suklaajäätelössä, eli tunkkaisia. Kokonaisuus ei oikein iske.

Satu 18.07.2008
Tässä maitosuklaajäätelössä on päällä myös jotain valkoista (vaniljajäätelöäkö?) ja valko-, maito- ja tummasuklaahippuja. Jäätelöstä tulee ensimmäisenä mieleen sana pehmoinen. Maku on pehmoinen ja koostumus on pehmoinen. Täydellistä pumpuliharmoniaa rikkovat vain päällä olevat terävähkön suklaalastut. Niin ja tarkemmin makusteltuani tuntuu siltä, että päällä oleva valkoinen saattaakin olla valkosuklaajäätelöä. Jäätelörasiaan on kuulemma saanut oman osastonsa myös tummasuklaajäätelö, mutta omaan siivuuni sitä ei ollut eksynyt. Vajaasta maistelusta huolimatta uskallan sanoa tämän olevan ihan kelpo suklaajäätelötuote.

Antti H 18.07.2008
Mukava kombinaatio makuja: valkoinen osa maistuu valkosuklaalle, kun taas vaaleampi ruskea maitosuklaalle. Tummaa osuutta ei minulle sattunut, joka ei haittaa yhtään. Suklaahiput tuovat mukavaa rousketta.

Päivi 18.07.2008
Mielenkiintoisen näköinen jäätelö. Kolmesta eri suklaajäätelöstä koostuva, tummaa, maitosuklaajäätelöä ja valkoista suklaata. Lisänä päällä suklaanmurusia 3 laatua. Houkutteleva. Maut täydentävät toisiaan. Täydellistä.

Hanna-Maria 18.07.2008
Jätskiä, jossa päällä tummaa ja valkoista suklaa"raastetta". Jokin valkea kerros siinä raasteiden alla on mutta en saa selvää mitä. Hyvä makuyhdistelmä kuitenkin.

Tapani H 18.07.2008
Tummaa, vaaleaa ja vaniljasuklaata ynnä pieniä suklaalastuja sekä toffemaisen venyvää suklaakastiketta. Tumma suklaa ja kastike dominoivat makua aika täydellisesti, mutta maku on kuitenkin hyvä, sopivan täyteläinen ja makea.

Janne J 18.07.2008
No nyt on kyllä houkutteleva ja monipuolinen ulkonäkö tällä jäätelöllä. Suklaalastuja on pinnalla niin että heikompia hirvittää - nam! Pehmoista ja täyteläistä maultaan, oikein miellyttävää. Vaikka minun palasessani ei tumminta suklaata ollut laisinkaan, uskalla silti antaa tälle täydet pisteet.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani