Leader Vegeway

GREEN & BLACK'S Suklaalevyraadissa

Green & Black's organic blood orange
Tuotteen Green & Black's organic blood orange valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Green & Black's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu, Reilun kaupan tuotteet, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 02.05.2017
Pikkuisia paloja maitosuklaata. Tuoksu appelsiinilta. Tuoksu tuo mieleen joulun! Koostumukseltaan kovahkoa ja napsahtavaa, sulaa suuhun hitaasti. Appelsiinin makua on sopivasti. Ei tämä lähellekään Fazerinan veroista ole, mutta miellyttävää syötävää.

Jarkko Karhunen 02.05.2017
Pistävä sitruksen tuoksu. Maussa ei alkuun sitrusta, mutta viiveellä se tulee esiin. Varsin kitkerä suklaa maitosuklaaksi. Appelsiinin makukin on jotenkin karvaan ja sääskimyrkyn välimaastosta. Koostumus liisterimäinen.

Iikka 01.05.2017
Nyt on linjastolla käynyt höperösti, nimittäin jotain ulkopuolista, outoa ainetta on päässyt sekoittumaan suklaaseen! Eikä tässä maistu mikään muu kuin se outo maku. Tahmea pala.

Kirsi I 25.04.2017
Tuoksu on kuiva, suutuntuma napakka eikä tämä sula tahmeaksi pastaksi suuhun vaan hallitusti ja miellyttävästi. Mutta mikä tämä maku on? En saa päähäni, mille maistuu, mutta mikään miellyttävä maku ei ole. Tunkkainen kumkvatti. Oli mikä oli, yksi palanen oli tarpeeksi.

Janne J 25.04.2017
Vaisun tuoksuista, mutta persoonallisella tapaa aromikasta maitosuklaata. Suutuntuma on hieman jauhoinen, mutta kyllä näitä pystyy usemmankin palasen mielenkiinnosta napostelemaan.

Hanna P 25.04.2017
Pieniä, mutta paksuja paloja maitosuklaata pienellä lehti-pintakuviolla. Napsahtava koostumus ja hieman appelsiinin raikkautta alkumaussa. Valitettavasti kitkerä kaakaokin puskee pintaan. Missä on maitosuklaan maidon pehmeys? Raikkaudestä ja kirpakkuudesta plussaa, mut muuten ei ole kummoinen. Hellyn arvosanassa kolmoseen.

Anita 14.11.2016
Maitosuklaata appelsiinin maulla lupaa tuoteseloste. Tuoksu on miedon appelsiininen. Aika pureskeltavaa suklaata ja sulaa suuhun suht hitaasti. Aluksi tuntuu ettei appelsiiniaromia erotu, mutta hieman kun imeskelee, niin sen aistii. Appelsiini ei ole kovin raikkaana tässä. Appelsiini ja suklaa kuitenkin toimii aina hyvin yhteen, mutta jotenkin nyt ei ole päästy kuitenkaan kovin korkealle tasolle siinä. Ihan hyvää tämä on ja mielellään maistelee, mutta ei aiheuta suurempia riemunkiljahduksia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet