Laatusuklaa

GREEN & BLACK'S Suklaalevyraadissa

Green & Black's organic dark 85%
Tuotteen Green & Black's organic dark 85% valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Green & Black's -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Levyt (lisukkeettomat), Luomu, Reilun kaupan tuotteet.
 

Jenni V 17.01.2020
100g tumma luomusuklaalevy, jossa on pieniä yksinkertaisia jämäköitä paloja. Kääreessä kerrotaan, että suklaassa on käytetty runsaasti Madagascarin vaniljaa pehmentämään kovan kaakaoprosentin antamaa hapokkutta ja kitkeryyttä. Suklaa sulaa aluksi imeskellen tuskastuttavan hitaasti, eikä siitä hirveästi irtoa makua. Niinpä malttamattomana pureskelen suurimmaksi osaksi palasen ensin massaksi ja imeskelen vasta lopuksi. Mauttomuus kääntyy pikkuhiljaa, ja saan loppumausta kivojakin täyteläisen kaakaoisia aromeita, voin makua tosin tunnistan enemmän kuin vaniljaa. Jälkimaku on tosiaan pehmeämpi kuin alkumaku, ja se on sellainen keskipitkä. Ihan ok, mutta on niitä vielä parempiakin tummia. Itse tykkään myös aavistuksen makeammasta mallista, 85 alkaa olla jo aika tujua settiä.

Kirsi I 19.02.2014
Ensin suutuntuma on hyvin kuiva ja suorastaan jauhoinen, maku on yllättävän mieto, kaakaoinen. Sulaessaan suuhun makuun tulee tietynlaista raikkautta ja silkkisyyttä. Alkutuntuman kuivuus vaihtuu raikkaasen vahvaan kaakaoisuuteen. Koko levy kuluu aivan huomaamatta.

Olli P 20.12.2013
Todella tummaa on nyt kyseessä ja sen näkee suklaasta päällepäinkin. Kaakaon tuoksu, mutta ei hirveän voimakas kuitenkaan vastoin kaikkia odotuksia. Kovahko suklaa joka murenee. Ei massoitu kuin aivan lopussa pikkuriikkisen verran. Maku on suorastaan pettymys, vaikka tätä odottikin; Kitkerää suklaata ilman mitään muuta. Vaniljaa tuoteselosteen mukaan olisi mukana, mutta eipä osu meikäläisen makunystyröille. Kitkeryys tulee voimakkaammaksi syödessä, mutta jää yllättävän valjuksi (onko se sitten hyvä vai huono?). Odotin jotain överiä prosenttien perusteella, mutta ei tämä oikeastaan mitään tarjonnut.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani