Laatusuklaa

DUC D'O Suklaalevyraadissa

Duc d'O white truffles strawberry
Tuotteen Duc d'O white truffles strawberry valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Duc d'O -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Annamari 05.12.2018
Sokkomaistelu: Valkosuklaatryffeleitä, jotka tuoksuvat vahvasti mansikalta. Kyseessä on perinteinen yhdistelmä. Koostumus on pehmeän rasvainen. Mansikka maistuu voimakkaammin kuin valkosuklaa. Mansikan palat tarttuvat hampaisiin. Positiivista on, että tämä ei maistu tunkkaiselta, kuten valkosuklaa usein. 2,5 pyöristyen ylöspäin.

Janne J 22.11.2018
Hedelmäinen tuoksu, kookkaiden möllyköiden ulkomuoto on hassun ryhmyläinen. Valkosuklaan sisällä on kenties jonkin marjan palasia sisältävää vaaleaa täytettä. Hyvin pehmeää ja melko rasvaista. Makeus alkoi kolmannen möllykän kohdalla jo melkein etoa. Ei ollut oikein suklaaelämys, mutta kenties jälkiruokana tai kahvin kanssa toimisi ihan hyvin. Jälkimaku oli miellyttävä. Kaksi ja puoli pistettä.

Hanna P 22.11.2018
Isoja “valkosuklaamöhkäreitä” sitruksisella, mutta TODELLA makealla tuoksulla. Sisällä kiinteää valkoista täytettä. Jotenkin hyvin tuttu maku. Onko tämä ikäänkuin jäätelöä konvehtimuodossa? Jäätelön raikkaus tästä kuitenkin puuttuu eikä mikään tuo helpotusta valkosuklaan ja sokerin yltiömakeaan liittoon. Vaikka tykkään valkosuklaasta, niin kolme on kyllä
ihan ehdoton maksimi näitä. Vähästä ihan hyvää kumminkin!

Iikka 22.11.2018
Viekoitteleva tuoksu. Siinä on jotain valkosuklaista, mutta jotain muutakin. Maistuu mukavan makealta hedelmältä. Mieleen tulee mango, vaikka tiedänkin ettei sitä ole. Koostumus on ihanan pehmeä ja rasvainen. Sokerihiiri minussa heräsi ja tahtoo lisää! Ensin olin antamassa nelosta, mutta viipyilevä mukava jälkimaku sai muuttamaan pisteet.

Jenni V 26.06.2014
Kirjamaisesti avautuvassa "laatutodistuksella" varustetussa pahvirasiassa on 8 epämääräisen muotoista valkosuklaista tryffelipötkylää. Valkosuklaata on puolet, ja osa on hiutaleina tryffeleiden päällä. Sisällä on valkoista tryffelitäytettä, ja täytteen seassa mansikkaa marmeladimaisina makeina ja tahmeina minikuutioina. Tuoksussa on selkeästi mansikkaa, ja valkosuklaakin tuoksuu, mutta minusta vähän luotaantyöntävästi. Sama toistuu myös maussa, joka on jotenkin teollinen ja tunkkainen. Makeuttakin on paljon, mutta se ei tällä kertaa ole se joka konvehdeissa häiritsee. Mansikka raikastaa jonkun verran, mutta pikku kuutioiden tahmaisuus häiritsee. Huonoin osio on kuitenkin taas tryffelitäyte itsessään, se on kuin voille vatkattua kermaa eli jotenkin eltaantuneen ja ylirasvaisen tuntuista. En ostaisi toiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset