Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer peppermint crisps yksittäiskääritty
Tuotteen Karl Fazer peppermint crisps yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 ja löytyy top 100 -listan sijalta 73. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 28.12.2017
Tätä ei taideta enää omassa pussissaan tai edes irtona enää myydä, mutta löytyypä kuitenkin esim. selection-rasiasta edelleen. Kääreessä on tutun ja turvallisen muotoinen Fazerin sinistä suklaata oleva umpisuklaakonvehti, jonka sekaan on laitettu sopiva määrä piparminttukrispiä. Kokonaisuus on hyvän makuinen ja melko raikas, ei ylimakea. Maku on lähellä nelosta, mutta vähän aina ärsyttää tuo krokantti, jota jää sitten taas kaivelemaan hampaiden välistä... Vahva kolmonen kuitenkin.

Annamari 09.02.2016
Maisteltavana yksittäiskääritty Mariannen-makuinen konvehti. Tässä on sama tuttu muoto kuin muissakin Fazerin yksittäiskäärityissä suklaissa. Tuoksu on vain hennosti piparminttuinen. Samaan aikaan verrokkina minulla on Fazer Sininen Marianne -levystä pala. Tuoksu niissä on ihan sama. Suklaan joukossa on piparmintun makuista rouhetta. Mintun ja suklaan maku on toimiva kombo ja tämäntapaisesta yhdistelmästä pidän. Ja rouskuvasta suutuntumasta plussaa! Itse suklaa maistuu yllättävän vähän perinteiselle fazerin siniselle, mutta hyvälle kuitenkin. Mielestäni tämä (kuten myös levymuodossa oleva Sininen Marianne) ovat onnistuneita tuotteita ja minun makuuni. Eroja niissä ei mielestäni ole vaan massa on ihan samaa. Täysiin pisteisiin en kuitenkaan helly, koska tämä on niin perustavaraa kuin vaan olla voi.

Marika 20.10.2010
Kääreestä on helppo arvata mitä tämä yksittäiskääritty konvehti pitää sisällään, mutta eri osasten sekoitussuhde ja onnistumisprosentti tässä ovat arvoituksia. Marianne-osuus on ilmeisesti jonkinlaisina rakeina Fazerin perussinisen joukossa. Yhdistelmä on oikein onnistunut, ja paljon raikkaampi kuin pelkkä sininen. Melkein tulee viitonen, mutta jokin pidättelee. Ehkä se, ettei varsinaisesta elämyksestä kuitenkaan ole kysymys. Päätyy varmasti ostoksiin jatkossa joka tapauksessa.

Meeri 12.01.2008
Yhdistelmä Fazerin sinistä ja mintturakeita ei voi mitenkään olla huono. Rakeet ovat kuitenkin niin pieniä, etten välttämättä osaisi yhdistää niitä Marianneen, ellen tietäisi, että juuri se on kyseessä. Vähän liian nopeasti unohdettavissa oleva konvehti.

Salla Elina Salo 31.10.2007
Melko kova suklaakonvehti. Mintturakeet toimivat tässä paremmin kuin levymuodossa, onkohan niitä suhteessa vähemmän? Suklaata on ainakin tarpeeksi. Muuten erinomaista, mutta suklaan pureskeleminen tuntuu tylsältä – tämän konvehdin ei voi antaa sulaa suussa.

Antti M 26.10.2007
Kivannäköinen neljänneskilon pussi twist-käärittyjä Marianne-konvehteja. Suklaa on tuttua Sinistä ja tutun hyvää. Piparminttu ei kuitenkaan jostain syystä avaudu tässä muodossa yhtä hyvin kuin 200g levyssä. Tämä onkin parhaimmillaan irtonamilaarista noukittuna ja sekoitettuna muiden käärittyjen suklaiden sekaan pienissä erissä. Ihan mukava lisä valikoimiin mutta tällä hetkellä tuntuu melkein pelkästään joulurahastukselta. Ai niin, jouluhan onkin jo ovella...

Jarkko 25.10.2007
Jahans, varsin tutunnäköisiä konvehteja, jotka maistuu ihan piparmintulle. Mariannehan tästä väkisinkin tulee mieleen, varsinkin kun tietää mitä tämä on... Mintun maku hallitsee ikävästi kokonaisuutta, eikä suklaan maku oikein pääse esille vaikka mitä yrittäisi. Hyvä, maukas ja täyteläinen? Kyllä, ehdottomasti. Erikoinen tai varsinkaan joukosta erottuva? Valitettavasti ei.

Sanna K 25.10.2007
Konvehtinmallinen suklaapala, en tiedä myydäänkö rasioissa vai pusseissa vai missä, mutta joulukonvehti tuli ekana mieleen. Maku on kuitenkin herkullinen, sisällä rouskuvaa täytettä, ihan kuin minttuisia sokerinmuruja. Kyllähän tätä useammankin palan söisi.

Janne J 25.10.2007
Raksuva täytesuklaakonvehti, onpa taas sellainen tunne, että jotain tämän makuista on tullut ennenkin maistettua. Lähimpänä mieleen tulee Marianne, mutta on tämä sitä parempaa. Melko onnistunut suklaa kaikenkaikkiaan.

Susanna K 25.10.2007
Mitäh, tutun näköinen konvehti, joko on joulu? Suklaa maistuu Fazerin maitosuklaalle ja sisältä raksahtaa suuhun mariannekarkin makuisia raksuja. Todella mieluinen koostumus ja ihanan ravitseva suklaa, tätä lisää!

Satu 25.10.2007
Maitosuklaata ja hammastah... ei kun minttu-rakeita. Taitaa olla "vanhasta" tutusta levy-versiosta jatkettu konvehti. Vaikka maussa ei sinänsä ole mitään vikaa niin vähän tulee sellainen fiilis, että sama vitsi ei jaksa naurattaa kovin montaa kertaa.

Antti H 25.10.2007
Fazerin sinistä konvehtimuodossa ryyditettynä jollain raksuvalla ja mintunmakuisella. Kohtuullisen hyvä yhdistelmä, mutta ei voita Maraboun minttukrokanttia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani