Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Julia yksittäiskääritty 47%
Tuotteen Fazer Julia yksittäiskääritty 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Annamari 08.02.2016
Klassikko. Punakultainen kääre on aika retro, mutta niin klassikoissa kuuluukin olla. Itse suklaa on kaunis tummasuklainen pötkylä, sama muoto on tuttu mm. Dumlesta. Tuoksu on tummasuklainen ja jos ei tietäisi, en kyllä arvaisi, mitä sisältä löytyy. Mutta marmeladiahan siellä! Enpä ole koskaan ajatellut, minkä makuista marmeladia tämä konvehti sisälleen kätkee, se nimittäin maistuu tasan tarkkaan Julialta. Marmeladin koostumus on mielestäni hyvä ja tumma suklaakin maistuu sopivasti. Kuten monen muunkin klassikkotuotteen kohdalla, myös tässä täytyy todeta, että en ihmettele, että valmistusta on jatkettu pitkään. Kun toimiva tuote löytyy, sen kyllä huomaa. Olisi mielenkiintoista tietää, miten näihin klassikoihin suhtautuisi, jos maistamiskerta olisi ensimmäinen. Joka tapauksessa, tämä herättää muistoja ja maistuu hyvältä, miksi ei siis antaa neljää pistettä.

Jenni V 28.01.2013
Tulipas taas pitkästä aikaa maistettua Juliaa. Kääre on jouluisen punainen ja tyylikäs, konvehti itsessään aika tyylitön sileä möhkäle. Tuoksu on vähän tympeä, ja siitä haistaa kyseessä olevan marmeladikonvehti. Suklaa on tummaa, ja sitä on ohuelti, mielestäni liian vähän. Haukkaan ensin konvehdista ja tuttu makuhan tässä on, marmeladi hallitsee makua, se on makuuni vähän liian kiinteää ja makeaa. Toisaalta suklaa on mielestäni taas vähän liian kitkerää... Yritän imeskellä lopun konvehtia, mutta marmeladin rakenne on niin kiinteä että tähän äkkiä kyllästyy. Vaikka olen oppinut tykkäämään marmeladisuklaasta, niin tämä ei kuulu suosikeihini.

Kirsi I 05.07.2012
Näitä pitää ihan ehdottomasti syödä siten, että imeskellään ensin se ohut suklaakuori ja sitten imeskellään ja pureskellaan marmeladisisus. Marmeladi on tarpeeksi jämäkkää rakenteeltaan, jotta tämä järjestys onnistuu. Vadelman makua tarttuu suklaaseen imeskelyvaiheessa, joten ensin on vadelmaista maitosuklaata ja sitten marjaisaa marmeladia. Kaikki lapsuudesta tutut maut eivät ole säilyttäneet näin hyvin makuaan, eivätkä saaneet näin hyviä pisteitä. Vaikka onkin oikeastaan suklaalla silattua marmeladia. Monta tuoretta tuttavuutta olen verrannut Julian tuoksuun ja makuun.

Miriam 25.01.2010
Punaiseen kääreeseen pakattuja suklaakonvehteja. Tuoksu todella suklainen, koko perinteinen. Pinnan suklaa maukasta ja sisus ihanan marmeladista. Makean marmeladin ja tummahkon suklaan yhdistelmä on aivan upea. Näihin tulee valtava himo. Harvoin marmeladimakeiset ovat näin sopivan pehmoisia. Yllättävää että tällainen aivan perustuote yltää näin korkealle makuarvioissani.

Meeri 12.01.2008
Tumman kuorisuklaan alta löytyy aavistuksen marjaisan makuista marmeladia, joka sopii hyvin marmeladin kanssa yhteen peittämättä sen makua. Mielestäni tämä konvehti toimisi silti vaaleammallakin suklaalla.

Antti M 13.10.2007
Maukas kääritty marmeladisuklaakonvehti, joka kuuluu yleensä joulun aikaan. Marmeladisisuksen osuus on 74% eli hyvänmakuinen suklaakerros vain pitää jellyn kasassa. Maukas yhdistelmä kerta kaikkiaan!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani