Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer bak & dessert valkoinen suklaa
Tuotteen Fazer bak & dessert valkoinen suklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 30.12.2013
Isänpäivän valkosuklaa-puolukkakakku oli sen verran hyvää, että leivoin jouluksi piparipohjaisen ja glögikiilteellä varustetun version. Suklaaksi valitsin tällä kertaa Fazerin versiota. Sadan gramman levyssä on pitkulaisia pulleita paloja. Pulleus vaikeutti suklaan paloittelua, ja kun osan suklaasta käytin kaukassa pieninä paloina, ja osan sulatin, niin nättien palasten saanti oli kovin vaikeaa ja vaati aika paljon voimaa veitsellä leikatessa. Suklaa kyllä suli hyvin nätiksi massaksi. Jos vertaan kakun makua isänpäivään, niin mielestäni lopputulos oli ehkä yhtä mieto mutta hiukan makeampi. Jätin pari palaa myös kylmiltään maisteluun ja siinä maku oli vahvempi, jälkimaku voimakkaan, ehkä teollisenkin, vanilliininen. Ihan ok, ei herkutteluun, mutta kelpo leivontasuklaa.

Hanna P 02.02.2012
Jänskiä reilunkokoisia valkosuklaan paloja kaarevalla muotoilulla. Niin on kovaa, ettei palat irtoa toisistaan kuin purren. Vahva vaniljainen tuoksu. Ah, ja vielä vahvan vaniljaisempi maku. Mietin että onko maku jopa pistäväkin, mut ei sentään. Joten hellyn (taas) vitoseen! Tältä pitää valkosuklaan maistua!

Teresa 27.01.2012
Pitkulaisia valkoisen suklaan palasia. Maku ihan perus valkoinen suklaa. Siitä plussaa, ettei ole ihan niin rasvaisen makuinen kuin nämä yleensä. Mutta kuitenkin erittäin makea ja maitoinen. Perusvalkoinen, ei nyt muuta osaa sanoa. Ei pahaa, mutta ei mitään erikoisen hyvääkään. Ja kun en oikein pidä valkoisesta suklaasta, laskee se pojoja.

Iikka 26.01.2012
Valkosuklaata, joka tuoksuu ihan siltä itseltään.... Ja maistuu myös. Eli makeaa ja liukasta mössöä. Linjastolla taisi jäädä tarvittavat lisukkeet tästä erästä laittamatta. No thanks.

Satu 20.01.2012
Valkosuklaalevypalasia, joiden maku on melko tavanomainen. Koostumus on pureskeltava ja piirun verran liian kova makuuni tässä lämpötilassa. Maku on ihan hitusen vetinen, mutta täytelöityy loppua kohden.

Jarkko 19.01.2012
Valkosuklaata, lisukkeetonta sellaista. En osaa sanoa onko maku vaniljan vai vaniliiniin, mutta miellyttävä kokonaisuuden maku on. Makeaahan tämä on, kuten valkosuklaa aina tuppaa olemaan, mutta kun se on näin maittavaa, tulee annettua anteeksi pieniä vikoja. Kahden palan jälkeen meinaa jo makeannälkä tyydyttyä, joten ei tätä suuria määriä kerta-annoksena pysty nauttimaan.

Päivi 19.01.2012
Kivan muotoisia valkoisia palasia. Tulee mieleen muodosta Royal-suklaa. Huh, olipa kovaa ja napsahtaa. Kermamainen maku heti ensimmäisellä puraisulla tulee mieleen. Maku tuntuu myös kylmältä suussa. Voisi kuvitella viilentävän kuumana kesäpäivänä. Ihan ok valkosuklaa.

Salla Elina Salo 16.09.2007
Vieno valkosuklaan maku. Menee ihan kylmiltäänkin, vaikka onkin tarkoitettu leivontaan. Hieman jauhoista ja jälkimaku voimakas. Tutustumisen arvoinen, muttei valkosuklaan ystävälle mikään loisto-ostos.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani