Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer milk chocolate (Sininen) patukka
Tuotteen Karl Fazer milk chocolate (Sininen) patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 29.04.2016
Taivaallisin suklaa jota Suomen makeishyllyt päällään kantaa. Suurehkoja paloja, joissa se alkuperäinen tuoksu- tämä on Sinistä. Suklaa alkaa sulamaan heti suuhun päästyään, ja tässä on vain sitä jotain. Johtuneeko siitä että tämä on tehty tuoreeseen maitoon? Yksi pala riittää helposti pitkäaikaiseen nautintoon. Omasta mielestäni tässä patukassa on parhaimman muotoiset palat, jos vertaa esim. Fazerin Siniseen 100 gramman tai 200 gramman levyihin. Uskomattoman hyvää herkkua, jota voisi syödä vaikka kuinka paljon.

Hanna P 28.12.2013
Tuttu Fazerin Sininen vähän paksumpana palasena. Tuoksu tosi makea. Kyllähän minä edelleen pidän tästä pehmeä kermaisesta mausta. Mikäs siinä, hyvää perussuklaata!

Iikka 27.12.2013
Patukan palat ovat täyttä tavaraa Fazerin Sinistä. Tuttu ja tavallinen maku, sekä koostumus joka huutaa maitoa kyytipojaksi.

Saara 11.07.2012
Pidän Fazerin Sinisen patukoiden palasista enemmän kuin levyn vastaavista, ne ovat ihastuttavan paksuja ja mukavan pehmeäreunaisia suussa sulaessaan. Suklaamassa Sinisessä on sakeaa, hitaasti sulavaa ja aavistuksen (hyvällä tavalla) tunkkaista. Tuo sulavan suklaan paksuus ja sakeus on jotenkin keskeinen piirre tässä tuotteessa, että suuhun jää aina tunnusomainen suklainen kalvo, ja makua saa imeskellä hampaiden välistä minuuttikaupalla.Viisi palaa riittää kuitenkin viimeistään tappamaan makeanhimon, ja useimmiten patukan voi jakaa kahtiakin sopivan makeahetken saavuttamiseksi. Ehkä siksi se onkin suosikkini, kun joskus harvoin on tavallista maitosuklaata ostettava!

Jenni V 05.09.2011
Perus-peruspatukka, tosi harvoin oon kyllä patukkamuodossa perussinistä ostanut. Jotenkin muistelen että se entinen patukkamuoto, jossa oli tosi paksut saman malliset palat kuin levyssä, olisi ollut vielä paremman makuinen, vai onko nyt taas aika kullannut muistot? Ainakin entisessä oli enemmän suklaata; tuntuu toi patukkakoko vaivihkaa joka vuosi gramma grammalta pienentyvän... Ehkä Fazer toimii kansanterveyden nimissä :-)

Meeri 14.09.2007
Fazerin sininen maistuu ihanalta missä muodossa tahansa. Siinä on persoonallinen maku, jollaista ei ole muissa suklaissa. Vaikka yleensä tasainen suklaa ilman minkäänlaisia rouheita tai täytteitä tuntuu tylsältä, tämä suklaa ei välttämättä kaipaa mitään lisukkeita.

Salla Elina Salo 06.09.2007
Patukkana kovempi kuin levynä, paksummat palat. Maku kuitenkin ihan sama kuin perinteisessä sinisessä levyssä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani