Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer liqueur fills vodka mix
Tuotteen Fazer liqueur fills vodka mix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Vegaani.
 

Janne J 24.10.2019
Kolmenlaisia liköörikonvehteja, poikkeuksellisesti ei sokkomaisteltuna sillä nämä olivat alkuperäisissä kääreissään. Karpaloversio oli vähän epämääräinen rakenteeltaan (valmistusvirhe) ja ehkä myös maultaan, kaipaisi lisää ryhtiä. Original puraisi ihan mukavasti ja on varsin toimiva liköörikonvehdiksi. Lemon lime oli nimensä mukaisesti hyvin sitruksista ja viinamaista, ei jättänyt kylmäksi. Tässä tuotteessa on vähän sama ongelma kuin alkuperäisessä ei-mix -versiossa, eli alkoholi ja sokeri ovat pääosassa ja suklaata on liian vähän. Kyllä näitä silti ihan mielellään söi vaihtelun vuoksi.

Kirsi I 23.10.2019
Liköörikonvehteja: mainostaa olevansa vodka-täytteellä. Ensin maistan vaaleanpunaisen karpalovodkan, suklaan maku katoaa kirpsakan alkoholimaun alle. Vaikea päätellä makua, koska sokerikuori maistuu. No, tavanomainen liköörikonvehti on kyseessä. Sitruunanmakuinen seuraavana: tässä täyte on selkeästi sitruunaliköörinen (Limoncello) mutta ikävästi suklaa maistuu kuivakkaalle ja jauhoiselle. Sitruunan maku sotkeentuu ikävästi sokeriin ja halvan suklaan makuun, ei siis mielestäni mitenkään onnistunut. Viimeisenä maisteluun original, jossa maku on alkoholinen, sokerinen ja nämä maut peittävät suklaan heikon maun alleen. Ehkä eniten pidin karpalosta, mutta eivät voita perinteisiä liköörikonvehteja.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset