Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Vihreitä kuulia suklaakonvehteja
Tuotteen Fazer Vihreitä kuulia suklaakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Janne J 24.10.2019
Perusneutraalin miellyttävä tuoksu. Melko pehmeitä, sisällä runsaasti marmeladia ja ohuelle suklaakuorelle jää harmittavasti vain sivurooli. Pidän kuitenkin marmeladista, eikä tässä oikeastaan ollut mitään ärsyttävääkään, joten anna arvosanaksi 2,5 pistettä. Pelkän suklaan takia en näitä kuitenkaan ostaisi.


Kirsi I 23.10.2019
Sisäinen Hyacinthini ilahtuu näistä vihreäkultaisista kruunukuvioisista kääreistä. Kääreellinen suklaakonvehti vihreällä marmeladitäytteellä. Kääreessä lukee vihreitä kuulia. Oikeisiin vihreisiin kuulin kuuluu mahdollisuus irrottaa puolipallot toisistaan ja päällä oleva sokerikerros. Nämä ovat ihan kelpoja marmeladikonvehteja, joita voi nautiskella ennen joulua, Julian veroisia, mutta kääre on komeampi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset