Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Vihreitä kuulia suklaakonvehteja
Tuotteen Fazer Vihreitä kuulia suklaakonvehteja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 17.01.2020
Erittäin Julia-tyyppinen konvehti, jossa on kaunis vihreä kääre. Tykkään Fasun marmeladikonvehdeista siinä, etteivät ne ole täynnä rohisevaa sokeria ja maku on varsin tumma, semitumman kuorrutteen ansiosta. Vihreä kuula maistuu päärynämäisyytenä, mutta ihan samanlaista makua ei siinä ole kuin originaalissa. Marmeladi on tässä jotenkin kovempaa ja kiinteämpää, ja toisaalta suklaa saa sen maistumaan jopa aavistuksen kitkerälle aika ajoin. Silti tykkään näistä, mutta en yli kolmosen verran.

Iikka 03.12.2019
Vihreä kuulahan on kaikille suomalaisille tuttu tuote, eikä ollenkaan huono mielestäni. Tässäkin on reilusti vihreän kuulan makua, mutta ilmeisesti suklaa muokkaa sitä reilustikin. Ehkä miellyttävämpi kuin itse kuula. Näitä ainakin syö enemmän kuin kuulia, joita menee ehkä yksi putkeen. Taivun neloseen, sillä tässä ei ole mitään pielessä, ja lisäksi jotenkin konvertio on onnistunut.


Annamari 07.11.2019
Jämäkkä marmeladimakeinen, jossa tumma suklaakuori. Maistuu tunnistettavasti vihreältä kuulalta. Suklaan maku jää tässä sivurooliin. Ei eksy joululahjatoiveisiin vaan syön kuulat kuulina ja suklaat suklaana. Julia on parempi.

Hanna P 07.11.2019
Vihreäkuulasuklaakonvehti. Julia-suklaakonvehdin vihreä veli! Vielä vähemmän tykkään varsinaisista Vihreistä kuulista ja tuleehan tästä makumuisto edesmenneestä “Saima-mummasta”, mutta silti...On ihan syömäkelpoista eikä pois tarvitse sylkeä, mutta silti. Liian makeaa ja tylsää!

Janne J 24.10.2019
Perusneutraalin miellyttävä tuoksu. Melko pehmeitä, sisällä runsaasti marmeladia ja ohuelle suklaakuorelle jää harmittavasti vain sivurooli. Pidän kuitenkin marmeladista, eikä tässä oikeastaan ollut mitään ärsyttävääkään, joten anna arvosanaksi 2,5 pistettä. Pelkän suklaan takia en näitä kuitenkaan ostaisi.


Kirsi I 23.10.2019
Sisäinen Hyacinthini ilahtuu näistä vihreäkultaisista kruunukuvioisista kääreistä. Kääreellinen suklaakonvehti vihreällä marmeladitäytteellä. Kääreessä lukee vihreitä kuulia. Oikeisiin vihreisiin kuulin kuuluu mahdollisuus irrottaa puolipallot toisistaan ja päällä oleva sokerikerros. Nämä ovat ihan kelpoja marmeladikonvehteja, joita voi nautiskella ennen joulua, Julian veroisia, mutta kääre on komeampi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani