Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha orange dream levy
Tuotteen Fazer geisha orange dream levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Iikka 27.11.2009
Fazerin täytesuklaata, jossa jännä maku ja rohiseva materiaali. Varsin makea kokonaisuus, mutta täyte on varsin syötävää. Maku laantuu loppua kohti muttei lakkaa ihan heti.

Päivi 27.11.2009
Fazerin palanen appelsiini geishaa. Mukava makusekoitus. Appelsiini maistuu selvästi tässä ja antaa hyvän lisän tähän. Tätä täytyy saada lisää. Ihana kokonaisuus.

Hanna P 27.11.2009
Pullukoita maitosuklaan palasia Fazerilta. Kiehtovan raikkaan marjainen tuoksu. Haukatessa yllättyy, sisältä ei paljastukaan mitään pastellin väristä täytettä, vaan jotain vaaleanruskeaa ja rohisevaa... Ehkä ainakin sokeria ja nougattia. Pari palaa menee oikein hyvin, mutta sitten riittää jo tämä maku ja makeus.

Anja 27.11.2007
Appelsiininen hieno maku. Mutta Geisha on jo loppuun viritetty, ei sitä voi parantaa. Se on parempaa originaaliversiona.

Sanna K 25.10.2007
Todella pehmeää maitosuklaata, jossa sisällä vielä pehmeämpää, murumaista täytettä. Täytteen mausta ei saa tarkkaa kuvaa, mutta appelsiinia ehkäpä. Hyvää kaikin puolin.

Janne J 25.10.2007
Nam, nämäpä maistuvat heti hyvälle. Jotenkin tuttu maku näissä pehmoisissa täytesuklaissa, mutta silti hieman erilainen. Pelittää. Jälkikäteen kurkunpäässä tuntuu hieman karheutta.

Antti H 25.10.2007
Appelsiiniviritettyä Fazerin suklaata. Ihan siedettävää, mutta appelsiini ja suklaa yhdessä ei sovellu minun makuuni.

Satu 25.10.2007
Herkullisen appelsiininen Fazer-tuote, joka maun vahvuudessa jää kuitenkin ehkä hitusen Fazeriinan tasosta. Mikä ei sinänsä ole huono asia. Lisänä myös Geishasta tutut raksuvat pikkuliuskat. Jees. Kyllä ruottalaisten kelpaa.

Reeta 15.10.2007
No jo on! Tuli hieman huijattu olo: tämähän on kopio Fazerinasta! Appelsiinin maku tuli hitusen vahvemmin tässä geishaversiossa esiin, mutta en pidä muutenkaan appelsiinin mausta suklaaseen sekoitettuna. Haiskahtaa siltä, että Fazer todella olisi sujauttanut hieman enemmän fleivöriä, kääräissyt suklaan Geishan kääreisiin ja mainostaisi tätä uutena tuotteena. Onhan sillä eri nimi...

Milla 08.10.2007
Odotukset olivat todella korkealla tämän suklaan suhteen, sillä pidän Geishasta sekä Fazerinasta, joiden yhdistelmältä tämä ainakin näin "paperilla" kuulostaa. Tuoksi on appelsiininen, hiukan makeampi kuin Fazerinassa. Geishasta tuttu miellyttävä rouske on mukana, tosin jostain syystä se tässä versiossa ei ole mielestäni yhtä hyvä kuin normaali-Geishassa, tuntuu vähän liian vohvelimurumaiselta. Ihanan pirteä appelsiinin maku sopii Geishaan hyvin, mutta lopputulos on ehkä liian makea minulle. Lisäksi tuntuu, että tässä on nyt yritetty yhdistää kaksi jo ennestään niin tuttua ja hyväksi havaittua tuotetta, jotta saataisiin aikaan SuperTuote, mutta lopputulos on liian sekava ja monitahoinen. Geishasta voisi tehdä sellaisen tummasuklaa-version, se voisi kyllä toimia... Näiden Fazerin suklaiden ongelma onkin usein mielestäni se, että itse perusbulkkisuklaa on liian makeaa (vaikkei sentään niin makeaa kuin Marabou), joten tuotteistakin tulee kamalan makeita.

Antti M 08.10.2007
Tuoksuu Fazerinalle ja alkuun menisi täydestä korvikkeena. Sitten sitä huomaa, että jotain ei ole ihan kohdallaan... Geisha on turhan rasvainen omaan makuuni ja Fazerina turhan täydellinen, että tällaista liittoa kaipaisi oikeastaan. Onhan tämä kuitenkin ihan kelpo suklaata - pisteissä kolmonen kääntyy juuri ja juuri neloseksi.

Salla Elina Salo 08.10.2007
Todella vahva Fazerinan tuoksu. Suussa tuote tuntuu aivan Geishalta, mutta maussa en huomaa eroa Fazerinan suhteen. Fazerinamainen vahva appelsiinin maku jää suuhun.

Meeri 08.10.2007
Tämä on aivan selkeä fazerinan ja geishan yhdistelmä. Molemmat sattuvat kuulumaan lempisuklaisiini, mutta en kuitenkaan pidä ajatuksesta yhdistää kaksi klassikkoa, jotka ovat niin vahvoja omillaan. Fazerina ei kaipaa muruja eikä geisha appelsiinin aromia. Tämä on jonkinlainen turha ”sekasikiö”. Olisin varmaan täysin eri mieltä, jos en olisi koskaan syönyt geishaa tai fazerinaa.

Minna Hi 01.10.2007
Tuoksuu appelsiinilta ja maitosuklaalta. Tuttu geishan rakenne: rapisee mukavasti hampaissa. Melko imelää, appelsiinin maku osin jopa pistävää. Tryffelimäinen sisus, takertuu kitalakeen pitkittäen makuelämystä. Vähän turhan makea minun makuuni.

Jarkko 27.08.2007
Tätä ainakin toistaiseksi vain Suomen ulkopuolella myytävää Geishaa kulkeutui käsiini länsinaapurissa vierailulla käyneen kolleegani kautta. Ennakkomielikuva tuotteesta on kutakuinkin se, että tässä on Geisha ja Fazerina haluttu yhdistää yhteen tuotteeseen. Myydäänkös muuten Fazerinaa ulkomailla lainkaan? Saa nähdä vastaako todellisuus mielikuvaani lainkaan.

Tuoksu on aistini perusteella ihan sama kuin Fazerinassa. Makuakin hallitsee täysin tämä Fazerinan appelsiinimainen maku, mutta seassa on tosiaan noita Geishasta tuttuja "hiutaleita". Jokainen, joka on syönyt sekä Fazerinaa että Geishaa ja lukenut tämän arvion edellisen lauseen, tietää nyt miltä tämä maistuu. Jälkimaku sen sijaan on suoraan Geishasta ja pääsi hieman yllättämään allekirjoittaneen. Kun palanen on liuennut suusta ja jäljellä on enää muutama Geisha-hiutale, tuntuukin siltä, että tuli juuri syötyä Geishaa.

No kannattiko näiden kahden suomalaisen suosikin yhdistäminen? Toisaalta kyllä, toisaalta ei. Uuden kokeilu on useimmiten hauskaa ja varsin harvoin (onneksi) törmää sellaiseen, että kun kaksi erillään hyvää yhdistää, niin yhdistelmästä tulisikin huono. Tässäkään ei ole käynyt niin, vaan maku on kyllä hyvä ja miellyttävä kaikin tavoin, mutta... Olisin toivonut yhdistelmältä hieman jotain erilaista, jotain, joka olisi ollut ennakko-odotusteni vastaista.

Tällaisena tämä on mielestäni selkeästi Fazerinaa, jossa mukana Geisha-hiutaleet. Hieman eri tavalla toteutettuna se olisi voinut olla aito kahden maun yhdistelmä. Sitähän minä en tiedä ollanko tuotetta koskaan Suomen markkinoille tuomassakaan. Tuote on hyvä, sitä ei voi kiistää, mutta samalla se on pienoinen pettymys, vaikka se ei maun määrittelemässä arvosanassa näykään.

Susanna K 27.08.2007
Fazer lanseerannut markkinoille appelsiinin makuisen Geisha-suklaalevyn. Koostumus on hieman kovempi kuin tavallisen Geishan. Appelsiinin maku tulee esille hillitysti, mutta maittavasti suklaan seassa. Ei voi olla ajattelematta, että tämä maistuu ihan Fazerinalle. Millaista olisi Fazerina ilman appelsiininmakua? Maistuisiko se Geishalle? Ei mikään yllättävä sekoitus tämä appelsiininmakuinen Geisha, mutta joka tapauksessa maistamisen arvoinen. Hyvää on!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani