Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer Lontoo rae maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer Lontoo rae maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,42 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 23.02.2016
Perinteistä Fazerin Sinistä levysuklaata lakritsirakein. Yllättävän hyvin lakritsi tulee kuvioihin jo tuoksuteltaessa suklaapalaa. Lakritsirakeet eivät ole lainkaan kovia, vaan pehmeän pureskeltavia ja niistä erittyy hyvin makua. Ne eivät myöskän tartu hampaisiin, mikä olisi aivan mahdollista. Perushyvää, mutta ei suosikkini.

Anita 11.05.2015
Tämä Fatserin uutuus on tullut jo korkattua aikaisemmin ja jätti aika hämmentyneen olon. No ei se tunne paljon muuttunut. Lontoon rakeet ovat kyllä olleet aika korkealla mässylistallani, mutta ilmeisesti ne muualla maailmalla vietetyt vuodet, ilman kunnollista salmiakkia ja laksitsia, ovat tehneet tehtävänsä; ei maistu enään. Ja suklaaseen yhdistettynä, outo yhdistelmä.

Teresa 05.05.2015
Fazerin maitosuklaata sattumilla. Ooh, tuoksuu ihanasti lakritsille, taitaa olla heidän "Lontoon rae" (vai onkose vaan lakritsirae) suklaataan. Tätä olen joka tapauksessa syönyt usemman kerran aiemminkin (ei ole vain tullut kirjoitettua arvostelua).

Suklaa on tutun täyteläistä Fazerin maitosuklaata. Ja siinä on ihania lakritsirakeita (Lontoon rakeita, joita rakastan!) mukana. Suklaa rapisee kivasti syödessä, ja lakritsi maistuu voimakkaasti mukana koko ajan. Makeaahan tämä toki on, mutta niin tämän kuuluukin olla. Namskis! Tää on kyllä hyvää! Laku ja suklaa kyllä toimii yhdessä!

Katja Ke 01.05.2015
Fazerin tuttuja levypalasia vaaleaa maitosuklaata, josta pilkistää sekä mustaa että valkoista sattumaa välistä. Olisivatkohan jotain karkkirakeita? Tuuoksu on tuttu Fazerin suklaan, mutta mukana on muutakin: Kenties lakritsin tuoksua. Sattumat maistuvat suklaassa vahvasti tuon karkkimaisen ja lakritsimaisen maun. Herkullisen kermainen ja sopivan makea suklaa sulaa nopeasti, mutta sattumat eivät samalla liukenekaan, vaan jäävät vielä pureskeltaviksi. Tai pikemminkin imeskeltäviksi, sillä ne ovat miellyttävän pehmeitä. Sokerikuorrutteen ja miedon lakritsin maku on mukava, ja suklaa erottuu karkkisuklaisen joukosta harkitumman oloisena kokonaisuutena. Mieto makeisten maku ei kilpaile suklaan kanssa. Lakritsin ystävälle ehdoton valinta.

Joni 29.04.2015
Ihastuin tähän, kun saapui markkinoille, mutta melko pian innostus lopahti. Aika tylsäähän tämä, kumpikaan elementti ei oikein pääse oikeuksiinsa.

Jenni R 29.04.2015
Maitosuklaan palat paljastavat tekstillään merkin. Mustia ja vaaleita rakeita erotettavissa paloissa. Pirteä Lontoon rae maku, erittäin miellyttävä yhdistelmä ja suussa sulava. Ei liian makea, herkullinen sellaisenaan.

Ansela 28.04.2015
Fazerin sinistä, jonka seasta pilkistää vaaleita ja tummia palleroita. Tuoksuu vähän lakulle ja sitäpä tämä onkin. Koostumus on hauska suussa, kun rakeet pikkuhiljaa erottuvat suklaasta.

Alexandra 27.04.2015
Täyteläinen ja pehmeä maku: suolaisen pilkahdus jättää loistavan jälkimaun.

Aki 26.04.2015
Fazerin sinistä, ulkonäköä ei tarvinne kommentoida. Pieniä rakeita näkyy suklaan seassa, selkeä lakritsin tuoksu paljastaa sisällön. Lakritsin mausta yleisesti pidän, mutta ainakaan maitosuklaassa se ei mielestäni pääse oikeuksiinsa. Ehkä minulle sopii paremmin, kun lakritsi on selvästi taustalla, juuri tunnistettavana makuna. Tässä se on mielestäni liian voimakas ja peittävä.

Eeva-Liisa 22.04.2015
Lontoon Rae tuoksuu. Tuoksusta tulee mieleen piipputupakka. Maistuu lakulle. Kiva koostumus, tuntuu hampaissa. Makea lakritsainen jälkimaku jää jäljelle, ennen tuttua ja turvallista fazerin suklaan makua.

Hanna P 28.03.2014
Tämä on eräs minun lempisuklaistani kaiken kaikkiaan! Eli Fazerin maitosuklaata pienin mustin ja vaalein pilkuin. Tuoksu jännän makea. Ihana rouskuva kombinaatio suklaata, lakua ja sokerikuorrutetta. Täydellistä!

Iikka 26.03.2014
Fazerin levy ehkä kahdella sattumalla. Toinen vaalea, toinen tumma. Toinen on ehkä lakua, joka dominoi koko tuotteen makua. Suklaakin jää kakkoseksi. Ei kuitenkaan hullumpi tuote, varsinkin jos salmiakista/lakusta tykkää.

Kirsi I 30.01.2014
Jos itse ostan suklaalevyn työpöydän laatikkoon, niin tämä on todennäköisin valinta. Koskaan en ole erityisesti pitänyt pelkistä Lontoon rakeista, anis ei ole suosikkiani, mutta standardimaitosuklaaseen sekoitettuna yhdistelmä toimii, ja työpäivien iltapäiväuupumukseen tuo maukkaan verensokerin noston.

Saara 04.04.2013
En ole koskaan maistanut lontooraesuklaata, koska en kerta kaikkiaan ole milloinkaan tykännyt niistä lontoorakeista. Kuten joku muukin oivasti totesi, lontoorakeet ovat kaappiin unohtuneella tavalla kuivakan oloisia ja silti epämiellyttävän sitkeitä. Lisäksi niistä tulee pahaenteisesti mieleen sellaiset pettymyksenomaiset lapsuuden hetket, joissa karkkipussin pohjalle on jäänyt vain epäilyttävän näköisiä, vaaleita ja violetteja pötköjä. No, asiaan: yhdistettynä fazerin siniseen nämä rakeetkin saavat uutta potkua. Lakritsin vivahde on itse asiassa aika kiva, ja suklaan poikkileikkaus on erivärisine rakeineen varsin kaunis. En edelleenkään pidä rakeiden koostumuksesta liioin, mutta kokonaisuutena tämä on yskänlääkkeen makuinen ja rosoisen sattumainen, ihan hyvällä tavalla siis!

Jenni V 26.09.2011
Olin tosi epäileväinen kun tämä tuli markkinoille, sillä en voi sietää Lontoon rakeita. Ei olisi kuitenkaan voinut positiivisemmin yllättää tämä levy! Ihan loistava yhdistelmä lakua ja suklaata. Lakua on juuri sopivasti ja vaikka en yleensä kovasta lakusta tykkää niin tähän levyyn se sopii hyvin. Onneksi sitä rakeen kuorta tässä ei ihan hirveästi ole, muuten olisi ikävä suutuntuma ja myös makeus voisi mennä yli. Plussaa myös gluteenittomuudesta.

Sanna S 28.04.2011
Lakritsan ja suklaan liitto on täydellinen ja tässä se on niin lähellä sitä kuin vain voi olla.

Vappu 04.02.2009
Fazerin sininen on aina kuulunut suosikkeihini. Tässä levyssä yhdistyy Fazerin sininen maitosuklaa ja pehmeän sitkeät lakurakeet, joita levyssä on paljon. Tuoksu on lakritsainen. Suklaa sulaa suuhun mukavasti, mutta pehmeän sitkeitä lakurakeita täytyy pureskella sinnikkäästi ja ne tarttuvat sitkeästi hampaisiin. Rakeiden koostumus on kuitenkin mukavan erilainen verrattuna koviin rouheisiin lisukkeisiin, joita levysuklaissa paljon käytetään. Kaiken kaikkiaan suolaisen makea yhdistelmä toimii ja aiheuttaa himon syödä lisää! Vaikka en yleensä kuulu salmiakkisuklaiden ystäviin vetää tämä lakritsainen yhdistelmä pisteet kotiin!

Reeta 25.06.2008
Hui kamala. Lontoo rae-pussi on aina ollut mun yksi suosikeistani karkeissa, mutta suklaalevynä se oli mun suureksi yllätykseksi pettymys. Lakritsi ja suklaa yhdistettynä tekevät etovan olon. En toista kertaa osta.

Tytti 12.09.2007
Hassu yhdistelmä, tuleekohan seuraavaksi kettu-Fazer? Ei hullumpi, selkeästi on laitettu lontoonrakeita murskaksi ja makua antamaan. Hulvaton keksintö.

Elise P 10.09.2007
Uutuus, jota tuli testattua eilen kummitätini luona. Toimiva kokonaisuus, lakritsin maku ei liian vahva, vaan juuri sopiva ja piristävä, mutta ei missään nimessä koko levynä nautittava tuote. Hyvä herkkupala (esim. 2 palaa) iltapäiväkahvin seuraksi.

Anja 02.09.2007
Aah, Fazerin sinistä mustilla ja valkoisilla lakritsirakeilla.

Salla Elina Salo 02.09.2007
Tuoksuu aivan tavalliselta Fazerin siniseltä ja näyttää pähkinä-rusinasuklaalta. Mutta voi ällötys makua! Suklaa on sitkeää, suklaan seassa olevat rakeet ovat liian kovia. Suolaiset rakeet makeassa maitosuklaassa eivät toimi. Tulipahan kokeiltua.

Antti K 30.08.2007
No joo, arvasinkin että liian voimakas lakritsin maku. Ei maistu suklaa, joten sama syödä lontoonrakeita ja suklaata erikseen. Menee muuten hyvät rasvat ihan ohi suun.

Jarkko 30.08.2007
Fazerin tuttua ja täyteläistä maitosuklaata, jossa lisäksi runsaasti lakupalloja lisämakua antamassa. Pallot ovat oudosti sekä valkoisia että mustia, mikä laku on valkoista? Täytyy sanoa, että maku ei vastaa odotuksiani. Tosin samaan hengenvetoon täytyy sanoa, että en ole syönyt Lontoon rakeita vuosiin. Lakussa on joku hieman teollinen maku, johon olen törmännyt monesti aiemminkin, eikä se ainakaan paranna kokonaisuuden makua. Harmi.

Antti H 30.08.2007
Hyi onpa pahaa. Tunkkaista lakritsia ja ihme rakeita - pilaa Fazerin sinisen ihan täysin. Ja jälkimakukin on aivan kauhea.

Susanna K 30.08.2007
Suklaata jonka seassa näyttää olevan sitä sun tätä. Täytteet vaikuttaa pallomaisilta rakeilta jotka maistuvat aluksi kovahkolle ja sen jälkeen lakritsille. Tuntuu että suklaa menee tukkoon tästä täytteestä ja saa maun ällöksi. Ei tullut suosikkia tästä uutuudesta.

Janne J 30.08.2007
Tummahkon maitosuklaan joukossa on pieniä laksitsirakeita. Suklaa on laadukkaan oloista ja lakritsi ei ärsytä laisinkaan, vaan päinvastoin tuntuu sulautuvan joukkoon saumattomasti. Kärkipään esityksiä tällä saralla. Voittaa ainakin Fazerin salmiakkitäytesuklaan 100-0. Mmm.. taidanpa ottaa vielä yhden palasen.

Minna Hi 28.08.2007
Suklaa tuoksuu lakritsalta tai salmiakilta. Suklaassa on jännä rakenne: tuttu sinisen suklaan maku yhdistettynä hampaille pehmeään lakritsaan. Suklaassa on näkyviä valkoisia ja mustia palloja. Maistuu samantyyppiseltä kuin Fazerin salmiakkisuklaa, vähän miedompaa vaan. Todella hyvä, tähän tulee himo.

Milla 24.08.2007
Kun minä olin pieni, söin lakritsaa ja maitosuklaata lähes aina yhdessä. Siinä on joku taika, sillä maut sointuvat toisiinsa kauniisti, ilman että kumpikaan dominoi liikaa. Ja tässä sitten vihdoin tällä periaatteella tehty levy! Onhan noita täytelevyjä ollut jo aiemminkin, siis sellaisia joissa on ollut valuvaa lakritsa-mähmää maitosuklaakuoren sisällä, mutta sehän ei tunnetusti toimi.

Tämä Lontoonrae-fuusio taas puolestaan toimii kuin (myöhässä olevan) junan vessa. Tuoksussa on jo läsnä lupaus lakritsasta, ja rakeet ovat sopivan kokoisia. Minun makuuni liian makea fasun maitosuklaa tosin päällepäsmäröi hiukan ja aiheuttaa sokerihumalan, sillä eihän tätä nyt vaan muutamaa palaa voi syödä, on toi lakun ja suklaan liitto sen verran taivaallinen..

Antti M 24.08.2007
Pettymys. Mainion Marianne-levyn jälkeen odotukset olivat korkealla; varsinkin, kun olen Lontoo rae-makeisten ystävä ja Sininen suklaakin on tunnetusti uponnut hyvin.

Yhdistelmä jätti pahasti kylmästi. Puoli levyä piti natustella, että sai mitään ajatuksia aikaiseksi tästä lajista. Eihän tämä varsinaisesti pahaa ollut mutta ei mikään ylin nautintokaan - en tule ostamaan toiste, kun on parempaakin saatavilla.

Satu 17.08.2007
Taas uusi, erilainen ja odotettu fuusio suklaa-karkki-rintamalta. Etukäteen jo vähän makustelin mielessäni, että millä tavalla lontoonrakeet on suklaaseen integroitu - kokonaisina pötkylöinä, murskeena vai minä - mutta tällaista ratkaisua en olisi arvannut keksiä. Hieman kovakuoriset mutta sisältä pehmeät lakritsipalat ovat suklaan seassa kirjaimellisesti rakeina. Rakeita on kahden värisiä - vaaleita ja tummia. Ensin ajattelin, että ah nuo vaaleat ovat niiden Lontoon Rae -karkkien päällystä ja tummat sisusta, mutta mutta... pitkällisen erotteluprosessin jälkeen totesin, että ne maistuvatkin hätkähdyttävän paljon samalta. Ja tummat rakeet eivät ole sellaista kovahkoa, kiinteää lakritsia kuin varsinaisten Lontoon Rakeiden sisällä vaan enemmän sellaisia lakritsin makuisia pehmo-rakeita. Vaikuttaa siis siltä, että tätä fuusiota on oikeasti mietitty ja kehitelty, jotta yhdistelmän paras koostumus löytyisi. Ja mielestäni siinä on onnistuttu erinomaisesti. Perinteisen sinisen tuoksun tuntee jo ennen kuin pala ehtii suuhun, mutta lähes välittömästi ensimmäisen puraisun jälkeen suun valtaa miedosti suolainen lakritsin aromi. Plussaa myös siitä, että rakeet ovat sopivan pehmeitä, jottei kitalaki turhaan ärsyynny.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani