Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle snacks patukka
Tuotteen Fazer dumle snacks patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Kirsi I 01.10.2014
Maitosuklaalla ja rapealla riisimurolla kuorrutettua, jähmeästi valuvanoloista dumle-toffeeta sisältävä patukka. Perusdumle on hyvänmakuista toffeeta ja tässä se nimeään kunnioittaen on pääasiassa. Täyte ei valu sisältä, mutta puraistessa ei ole kiinteää toffeeta vaan jähmeän nestemäistä. Maitosuklaata on pinnalla suhteessa enemmän kuin yksittäispakatuissa Dumleissa. Riisimurot tuovat vaihtelua suu- ja hammastuntumaan. Hieman laimea ja sokerinen kokonaisuus tekee tästä tukevasti keskivertosuklaata.

Jenni V 18.11.2013
Dumle-perheen parhaita tuotteita tämä snacks-patukka. Siinä on vähän tuollaista susumaisuutta, kun paksun suklaakuorrutteen seassa on 6% riisimuroja, ja täytteenä on 50% vaahdotettua dumle-toffeeta. Tykkään siitä että suklaata on suhteessa paljon, se peittää toffeen ylimakeutta kohtuullisesti, samoin kuin riisimurojen rapeus. Tosin ihmettelin tuota vaahdotettu-sanaa tuoteselosteessa, minusta toffee oli kuitenkin kohtuullisen kiinteää noin 15-asteisena syötynä. Sinänsä siis hyvä idea (olisi varmasti keventänyt kokonaisuutta) mutta toteutus ontui. Pikkaisen joudun siis ylimakeuden takia rokottamaan pisteistä, pientä tuotekehittelyä niin nelonen olisi varma.

Milla 30.08.2007
Tuoksuu karamellilta, toffeelta. Ihan kuin Dumlea söis (kuinka yllättävää..) mutta riisillä höystettynä. Suklaa hukkuu toffeen ylimakeuteen. Yksittäiset karkit ovat paljon parempia!

Antti M 30.08.2007
Riisicrispi vie dumlen liian makeuden ja yhdistelmä toimii! En ole Dumle-fani muuten mutta patukkamuodossa tätä söisi kyllä toistekin; ei nyt kuitenkaan ole ihan ostoslistan kärjessä...

Meeri 30.08.2007
Patukka maistuu ihan perusdumlelta, johon päällyksen rapeus tuo oman positiivisen lisänsä. Vaikka olen suuri makeiden suklaiden ystävä, täytteenä oleva toffee on kuitenkin minun makuuni liian imelää. Ilmeisesti dumlea voi syödä vain pienissä erissä eli konvehtikoossa.

Salla Elina Salo 30.08.2007
Muhkuraisen näköinen suklaapatukka. Rapea sisältä. Hyvin toffeinen ja dumlemainen maku. Toffee syöksyy hampaiden väleihin ja sitä saa imeä voimallisesti pois. Liian makea, muuten loistava.

Jarkko 16.08.2007
Dumlea saa myös patukkana, kuten itsekin huomasin kaupassa makeishyllyjä tutkiessani. Patukka on nimeltään Dumle snacks ja nimi (välipala) onkin osuvampi kuin ensialkuun arvasinkaan. Patukka on pohjasta sileä, pinnalla runsaasti isohkoja riisimuroja ja sisällä runsaasti maittavaa toffeeta. Koko komeus on sitten huilautettu suklaasuihkun alla. Maun tunnistaa ihan selvästi Dumleksi ja sehän onkin hyvä asia. Riisimurot tekevät kokonaisuudesta kuitenkin rouskuvamman ja ruokaisamman kuin perusdumlesta. Toffee ja suklaa joko toimii tai ei toimi yhdessä, tässä ehdottomasti toimii.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani