Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet geisha
Tuotteen Fazer kismet geisha valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Kirsi I 03.02.2019
Pienennetty Kismet geishamaulla. Söpö vaaleanpunainen kääre, mutta vain kolme palaa lohkaistavaksi. Tuoksuu pähkinäiselle, rouskuu suussa kuten Kismet ennenkin. Maku on miellyttävä ja sopivan makea, sopivan pähkinäinen, suklaan maku on miedohko, mutta miellyttävä. Pisteitä maku ansaitsisi enemmän, mutta yllättävä koon pieneneminen laskee pistemäärää.

Jenni V 01.02.2019
Kismetistä on taas ilmestynyt uusi variantti, tällä kertaa geishan brändillä. Samalla patukan koko on pienentynyt 41 grammaan, ja hinta tietenkin vähintään sama kuin ennen... Odotan sitä kun laskee alle 30 grammaan peruspatukan koko...

Anyways, patukassa on pinnalla maitosuklaata ja pikkaisen semitummaa kuorruteraitaa koristeena. Sisällä on sitten aitoa hasselpähkinää sisältävää täytettä ja vohvelia. Kyllä tästä geisha selvästi tulee mieleen, onhan perusgeishakin tavallaan vohvelisuklaa, mutta suhteet ovat vaan vähän eri. Tavallaan kismettinä menee geishasta sen nerokkuus, koska ei geishaa yleensä edes pidä vohvelia sisältävänä suklaana, kun taas tässä se on liian räikeästi esillä. Peruskamaa, kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani