Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer jaffa vihreät kuulat 42%
Tuotteen Fazer jaffa vihreät kuulat 42% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 17.01.2020
Odotin että tämä olisi kiva keksi, kun tykkään yleensä päärynän ja suklaan yhdistelmästä. Valitettavasti jo haju on tympeä, enkä kyllä löytänyt päärynän aromia tai ylipäänsä vihreiden kuulien ominaismakua mistään. Keinotekoisen tuntuinen makumaailma, kakkonen.

Annamari 31.12.2018
Tätä odotin, mutta no jaa, kuin päärynän makuinen Jaffa keksi. Maistuu selvästi päärynälle, mitä makua en yleensä vihreistä kuulista tunnista. Rakenne on pehmeä ja hyvä. Ei tämä huonoa ole, mutta kyllä alkuperäinen appelsiininen Jaffa-keksi vie voiton reippaasti. Ja vihreät kuulat myös parempia alkuperäisinä kuulina. Syötävää, mutta ei kaiken ennakkohypetyksen arvoinen todellakaan. Heikot kolme pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani