Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer festive 5 (500g)
Tuotteen Fazer festive 5 (500g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 20.12.2018
Festive 5 on tämän joulun uutuus, 67 kpl kääreellisiä konvehteja ja selosteen mukaan suomalaisten 5 suosikkimakua. Mitään uuttahan ei sisältä löydy, fasun sinistä, geishaa, fazermintiä, fazerinaa ja dumlea. Dumle ei jotenkin istu yhtään kokonaisuuteen, ja olisin sen tilalle kyllä ottanut jonkun muun konvehdin… Here's a thought: Fasu, voisitte vaihteeksi kehittää jotain ihan uutta ja tehdä suosikki-karl-fazer -levyjen makuisen sekoituksen käärekonvehdeista? Fasun sininen, punainen, hasselpähkinä, rusina-pähkinä ja tumma appelsiini olisi ainakin minua houkutteleva kombo...

Dumle: Tämä on maistellessa syötävä viimeisenä, koska muistan toffeen tarraavan hampaisiin kuin tauti. Suklaa ei juuri ehdi maistua ennen kuin suussa on pelkkää dumle-toffeemassaa. Sinällään massa on ihan ok hyvää, mutta rakenne ei miellytä. Odotellessa kevään uutuuslevyä, jossa dumlea on suklaan joukossa...Kakkonen tälle originaalille.

Fazerina: En oikein tiedä mikä tässä konvehdissa viehättää, sopivan appelsiininen ja suussa sulava sisus ja Fasun sininen yhdessä vaan on pistämätön kombo. Vahva nelonen.

Fazerin sininen: Klassikko. Ja aina se klassikolle maistuu. Ei sinällään mitään erikoista, mutta tykkään siitä kun maitosuklaa ei ole liian makeaa ja sinisessä on aina se oma muistoja herättävä arominsa. Nostalgiasta nelonen.

Fazermint: Fasumint ei ole koskaan kuulunut niihin suosikkikonvehteihini, koska juokseva minttusisus ei ole koskaan antanut minulle kiksejä. Sinällään omassa kategoriassaan tässä ei ole vikaa, suklaa on sopivan tummaa ja sisustan minttutäyte siihen sopivaa, ei liian minttuista. Kolmonen siis, alarajoille tosin. Ei aiheuta himoa ottaa toista.

Geisha: Klassikko tämäkin, mutta aina kun tämän maistaa niin maku on aavistuksen pettymys. Suklaakuorta saisi ehkä olla vähän paksummin, jotta Fasun sininen pääsisi oikeuksiinsa? Ja hasselpähkinän makua voisi myös korostaa vohvelikrispin sijaan. Kolmosen kuitenkin tämä ehdottomasti ansaitsee, on huomattavasti parempi kuin monet ulkolaiset tekeleet.

Keskiarvoksi tulee 3,2 joka pyöristyy kolmeen. Kaunis ja iso paketti, josta riittää monelle, mutta ehkä konvehtien valintaan olisin vielä kiinnittänyt huomiota.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani