Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer domino maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer domino maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 17.02.2020
Sokkomaistelu: Paloista päätellen Fazerin maitosuklaata. Suklaa rohisee kivasti ja on maultaa mietoa. Ei mikään erityinen suosikkini, on vähän liian makeaa. Ei jää erityisesti mieleen.

Hanna P 10.12.2019
Mukavan rohisevanrahisevaa ja ehkä minttuista maitosuklaata. Minttu on mukavan mieto, mutta onko liikaakin? Oikein hyvä minttusuklaa ja passeli tuote muutenkin. Ärsyttämätön ja raikas, joskin myös hieman pliisu tuote.

Janne J 07.12.2019
Suutuntumaltaan aika rouheaa, eli suklaan seassa on runsaasti rouskuvia lisukkeita. Mikään maku ei oikeastaan nouse toisten yläpuolelle, eli on hankala eritellä, että mikä tässä erityisesti maistuu. Suklaata olisi saanut olla enemmän eli lisuketta vähemmän? Tällaiseen hieman linjaton sekametelisoppa, mättöosastoa. Vahva kakkonen kuitenkin.

Jenni V 27.11.2018
Fasun sinisen joukossa on 7% kaakaokeksimurua ja 2% vadelmatäytemurua. Rousketta onkin todella runsaasti, ja tämä on ehdottomasti pureskelusuklaa. Maku on kieltämättä dominosta tuttu, eli siinä mielessä lisukkeissa on onnistuttu, mutta kokonaisuus on kovin tuhti ja vähän ylimakea. Ehkä tämä olisi toiminut paremmin täytesuklaana, tai sitten vaikka dominokeksitäytteisinä suklaapalluroina? Mättösuklaana aiheuttaa sokerähkyn, mutta kyllä tätä pari palaa ihan mielellään rouskuttaa. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani