Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer domino keksilajitelma toffee-sitruunajogurtti-vanilja
Tuotteen Fazer domino keksilajitelma toffee-sitruunajogurtti-vanilja valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 06.08.2018
Kesään jotenkin kuuluu nämä dominokeksit... Tällä kertaa ihan pääsin maistelemaan kolmenlaista kerralla. Kesän 2018 lajitelmaan on valittu perus-vaniljaa, raikkaalta kuulostavaa sitruunajogurttia ja makealta kuulostavaa toffeeta. Ei kun maistelmaan.

No se perusdomino on perusdomino. Eikä kyllä noista muistakaan varianteista hirveän pitkälle originaalista pötkitä, koska keskit ovat sen verran paksuja. Ja valitettavasti liian makeita ja vähäkaakaoisia minun makuuni. Kun täytekin on vielä rohisevan sokerista, ei kakkosen arvosanasta päästä mihinkään. Vanilja on ehkä varianteista miedoin ja paras, sitruunajogurtista tulee liikaa mieleen ne hirveät sitruunakreemitäytteiset sormivohvelit, ja toffeetäyte taas on aivan liian makea näin makeiden keksien sisään. Helteellä tuo sitruuna vielä menetteli, mutta liian makeaa sekin auttamattomasti on. Extra dark-varianttia odotellessa... Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani