Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer kookos maitosuklaa patukka
Tuotteen Karl Fazer kookos maitosuklaa patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 10.12.2018
Pehmeää kookostäytettä on runsaasti. Se on makeaa ja saippuaista. Ihan kuin söisin kookoksista käsirasvaa. Plussaa täytteen runsaudesta ja pehmeydestä, miinusta liiasta rasvaisuudesta ja makeudesta. Nippanappa 3 pistettä.

Jenni V 25.01.2018
Fazerin kevään uutuuspatukassa on 5 maitosuklaista palaa täytteenään kookoksella maustettua kreemiä (40%). Suklaa tuoksuu vienosti kookokselle. Kreemi on kohtuullisen pehmeää, ja kookos tuntuu sen joukossa kuivana rouheena, mutta sitä ei ole liikaa tehdäkseen täytteestä kuivan. Aika tasapainoinen kokonaisuus, mieleen tulee aavistus twist-pussimaisesta kookoskonvehdista. Ehkä kuitenkin bountymainen kostea runsaan kookoksinen täyte on enemmän mieleeni kuin tällainen, mutta ihan hyvä patukka tämäkin. Kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani