Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer selection
Tuotteen Karl Fazer selection valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 28.12.2017
Iso rasia kääreellisiä konvehteja, jota ei kyllä yleensä tule ikinä ostettua, kun joulutarjouksessa on aina niitä puolet pienempia rasioita. Toisaalta harmi, sillä tämän rasian maut ovat yllättävänkin hyviä, ja rasia on erityisesti aikuisille ihan tyylikäs ja maistuva lahja. Variantteja on neljä:

Fasun sininen: Laatua, nostalgiaa ja hyvää makua. Pettämätön klassikko, umpimaitosuklaata mutta vaan toimii. Nelonen
Marianne crisp: Fasun sinistä maustettuna ihan kivan raikkaalla piparminttukrispillä. Jostain syystä kuitenkin tykkään perusversiosta vähän enemmän, ehkä tuo sokerinen rohina ja hampaisiin tarttuminen vähän haittaa. Kolmonen.
Vadelmajogurtti: Kuori Fasun sinistä ja sisällä jugurttikreemiä ja siinä reippaita rohisevia pakastekuivatun vadelman paloja. Kokonaisuus on jännä, samalla aavistuksen liian hapan ja aavistuksen liian makea, silti aito jugurtti ja vadelma kyllä maistuu. Kolmosen tapaus.
Tumma 70%: En tiedä mikä siinä on mutta tykkään Fasun tummasta suklaasta, se sulaa ihanasti suussa ja siinä maistuu ihan vaan aito kaakao, ja reippaasti. Ei hirveän hedelmäinen tai vivahteikas, mutta minun suuhuni hyvin laadukas. Nelonen.

Kokonaisarvosanaksi tulee 3,5 jonka ihan mielelläni pyöristän neloseen. Kannattaisi harkita tämän sekoituksen siirtämistä myös niihin pienempiin bokseihin...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani