Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne mix
Tuotteen Fazer Marianne mix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 14.12.2017
Iso pussillinen perinteisiä Marianneja punaraitaisissa kääreissä ja kaverina toffeetäytteisiä Marimintejä, jotka näemmä nykyään ovat Marianneja nekin...

Kärsivällisesti lähden imeskelemään ensin toffeeversiota, mutta kyllä se kärsivällisyys on koetuksella, sillä minttuinen kuori on erittäin paksu. Lopulta kyllästyn ja pureskelen ohuen kerroksen kuorta. Sisältä löytyy paksua toffeeta, joka minusta maultaan maistuu paljon Fazerin parhain-pussista löytyvän toffeekarkin täytteeltä. Jotenkin vanhanaikainen makeinen, eikä toffee ja minttukuori toimi parhaalla tavalla yhteen. Kakkonen.

Sitten siirryn originaalin pariin, ja kuoren kanssa käy ihan samalla tavalla kuin toffeisen kanssa, eli en jaksa imeskellä ihan loppuun asti. Minttuisuus on kyllä aika sopivaa eli ei kuori pahaa ole, sitä on vaan liikaa. Sisällä on rakeista suklaatäytettä, joka on melko tummaa. Täyte sopii kuoren makuun paremmin kuin toffee, mutta sitä olisi saanut olla enemmän, ja ehkä myös aidon suklaisempaa makua olisin kaivannut. Kakkonen tällekin.

Kokonaisuutena siis kakkosen mix, en oikein syty tämän tyyppisille karkeille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani