Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer travel Miami sparkle & fizz
Tuotteen Karl Fazer travel Miami sparkle & fizz valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 14.11.2017
Kivoja pötköpaloja sisältävä levy, jossa appelsiinin aromi on infusoitu suklaaseen, ja joukossa on sitten poksahtelevia sokerirakeita runsain määrin. Appelsiinisuklaa on ihan maistuvaa, ja suussa poksuminen tavallaan ihan kivaa, ja sopii jotenkin Miamin rantateemaan hyvin. Aika makea kokonaisuus on, enkä nyt ihan joka suklaan haluaisi poksuvan näin paljon suussa, mutta kivan erilainen tämä on ja ansaitsee vahvan kolmosen.

Jarkko 03.10.2017
Maitosuklaassa mahtavan appelsiininen ensimaku. Ja kappas, nämä murusethan alkavat paukkumaan suussa kuin lapsuusajan paukkukarkit. Jos nyt jätän turhan ritinän omaan arvoonsa, niin maussa on kyllä onnistuttu. Tästä tulee mieleen Miami Beach, aurinko, pinkit shortsit ja raikkaan väriset Bermuda-paidat. Maun puolesta antaisin täydet pisteet, mutta tätä ritinää ei voi ottaa tosissaan aikuisille suunnatussa suklaassa.

Janne J 03.10.2017
Astetta tummempaa maitosuklaata, ritisevillä ja suussa poksuvilla sitrushedelmähippusilla maustettuna. Melkoinen keskitien kulkija maun puolesta, eli jotain luonnettakin on, mutta se on kuitenkin aikalailla taitettu reippaalla makeudella. Naposteluun ihan käypäinen suklaa, viinilasin kera hifistelyyn ei niinkään.

Hanna P 03.10.2017
Maitosuklaata valkoisin sattumin. Ei juurikaan tuoksu. Rohisevia paloja, mutta erilailla kun tavallisesti. Koostumus sattumissa on kuin Marianne-karkin kuorta, mutta paukkuu suussa ja maistuu makeasti sitruunalle. Lapsille ehkä? Kirpakkuutta kaipaisi ja rohisevuuskin alkaa lopulta ärsyttää. Suklaa ei ole kummoista.

Iikka 03.10.2017
Jännä tuoksu. Mutta maku latistaa välittömästi. Tämä maku on tuttu jostain konvehtirasiasta.. sellainen pala joka jää viimeiseksi. Mutta
onneksi tässä on poksuja, joten pisteet nousee kolmoseen.

Annamari 03.10.2017
Kiva appelsiinin tuoksu, tuttu Fazerinasta. Appelsiini maistuu sopivasti, niin että hyvä suklaakin saa osan mausta. Rouskuu ja pian suussa alkaa poksumaan. Saattaisin pitää tästä enemmän ilman poksumista, mutta ilman sitä tuote jäisi todella tylsäksi ja vaille mitään uutuusarvoa. Maitosuklaa ja appelsiini ovat toimiva pari. Vaikka ei erityisen huikea tuote, on tämä paras tämän sarjan suklaista ja tätä syö mielellään. Ei kuitenkaan johdata minua Miamiin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani