Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suklaamousse täytekeksi
Tuotteen Fazer suklaamousse täytekeksi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Annamari 06.03.2019
Suklaata ympärillä, suklainen keksi ja suklaamoussea täytteenä. Keksi on rapea. Suklaa on hieman mautonta. Hieman sulaneena todella sotkeva. Niin suklainen että korvaa mielestäni esim. konvehdin. Turvallinen ja hyvä maku, mutta en antaisi lasten käsiin.

Jenni V 01.06.2017
Fazerin vierailijatourilta sai lahjakassin, josta löytyi myös paketillinen näitä uutuuskeksejä. Paketissa on 9 melko paksua keksiä, ja selosteen mukaan niissä on kaakaopohja, suklaamoussetäyte ja kuorrutteena laadukasta Fasun maitosuklaata. Keksien muoto on sama kuin Doriksessa joten veikkaan että toi pohja on ihan samaa tavaraa kuin siinä, eli ihan liian sokerista, murenevaa ja vähäkaakaoista. Täyte on rasvaisen tuntuista, sekin kovasti muistuttaa Doriksen täytettä, vaikka onkin asteen kaakaoisempaa. Rasvainen ja ylimakea sekin joka tapauksessa on, ja miksi siihenkin on tungettu kookoshiutaleita? Päällä on sitten sitä maitosuklaata, joka ei oikeastaan enää muuta kuin lisää keksin tuhtiutta ja makeutta. Ei vaan kerta kaikkiaan toimi... Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani