Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer hunajapaahdettu manteli maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer hunajapaahdettu manteli maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jarkko 03.10.2017
Tutun väristä ja makuista suklaata. Rouskeita on heti alkuun runsaasti, mutta en minä niistä selkeitä makuja saa irti. Keksiä? Sokeroitua jotain? Ei tämä pahaa ole, vaikka tuntemattomaksi jääkin. Helposti mussutettava karkkiherkku niihin hetkiin, kun tekee mieli käyttää hampaita.

Janne J 03.10.2017
Tuoksuu aivan Fazerin siniselle. Suklaan seassa on kuitenkin reippaasti jotain hampaissa rohisevia hippusia, jotka valitettavasti eivät tee kummempaa vaikutusta, enkä pysty erittelemään edes että mitä ne tarkalleen ottaen olivat. Makeutta on mielestäni hivenen enemmän kuin sinisessä yleensä ja ei tämä kyllä perusmallia parempaa ole. Ruoskutteleehan tätä, mutta loppupeleissä kyseessä on minun makuuni kokolailla turha uutuus.

Hanna P 03.10.2017
Fazerin maitosuklaata valkoruskein sattumin. Suklaa ei suuremmin tuoksu. Rohisevat ja tosi makeat ja jopa voiset sattumat...tämä on namia! Mitä sitä ihminen oikeasti muuta tarvii, kun rohisevan ja makean suklaan kätensä ulottuville?!

Iikka 03.10.2017
Täysin tuoksuton suklaapala. Sisällä sattumaa, pähkinääkö? Pureskellen epäilen, eikä kielikään maista mitään erityistä näistä sattumista. Muutenkin ainoa maku on sokeri.

Annamari 03.10.2017
Fazerin siniseen kätkettynä mantelia. Sattumia on vähäisenlaisesti. Rouskuu kivasti, mutta valitettavasti en tavoita lisäkkeiden makua. Hyvää kyllä, mutta ei mielestäni sitä, mitä luvataan. Kokemus jää vaisuksi.

Jenni V 27.04.2017
Kevään uutuuslevy, Fasun sinistä lisukkeenaan 12% hunajapaahdettua mantelia. Manteli on kivan isoina paloina suklaan joukossa, tosin se toisaalta pakottaa pureskelemaan suklaan. Mantelin maku peittyy hampaisiin tarttuvaan sokerisuuteen vähän liikaa, tavallaan tämä on kuin daim-suklaata vähän krouvimmassa muodossa. Suolaakin on, mutta aika lailla sopivasti. Rakenne ärsyttää, enkä nimenomaan tätä varianttia tule jatkossa valitsemaan kaupasta, koska parasta on siinä edelleen perussuklaa. Kolmonen suklaalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani