Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet Omar
Tuotteen Fazer kismet Omar valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 03.10.2017
Vohvelisuklaa, tutulta kismetiltähän tuo näyttää. Tuoksussa jotain toffeeseen viittaavaa. Maussakin viittausta on, mutta todella vähän. Pliisuksi jää maut, kun suurin osa on kuivaa vohvelia.

Janne J 03.10.2017
Keksisuklaa tuoksahtaa vienosti karamellikastikkeelle. Suklaatahan tässä ei ole kyllä kuin nimeksi päällä, alla ja sivuilla, mutta makuyhdistelmä toimii ihan kelvosti ja kokonaisvaikutelma on voittopuolisesti positiivinen, vaikkakin aika yllätyksetön. Sopiva höttöinen välipala makeanhimoon, mutta suklaan takia tätä ei välttämättä kannata ostaa. Arvosana pyöristyy niukin naukin kolmoseen.

Annamari 03.10.2017
Kismet-perheen uusin tulokas. Tuoksuu voimakkaasti kermatoffeelle. Päällinen on maitosuklaata, keksiosuus vaaleaa. Makeaa ja on tähän aavistus saatu ehkä Omarin makua mukaan, kun oikein miettii. Tunkkainen sivumaku. Koostumus on hyvä, kuten Kismeteissä tapaa olla. Sijoittuu kuitenkin todella matalalle Kismetien sarjassa.

Iikka 01.06.2017
Tutun näköinen vohvelisuklaa. Mukana on vieno lisä jotain jännää makeutta. Originaali Kismet on ihan vohvelisuklaaherkkujani, ja kyllähän tätäkin rouskuttelee oikein miellään. Maut ovat kuitenkin verrattain mietoja, vaikkakin todella hyviä. Ehkä ostaisin ensisijaisesti alkuperäisen, mutta saattaisin joskus vaihdella tähän. Tämä saattaa olla parhaita kismetsovituksia. Mutta eihän tässä ole mitään omarmaista.

Hanna P 01.06.2017
Tuttu Kismet valkoisella ja tosi makealla tuoksulla. Tykkään Omarista karkkina, mutta tässä sen luonne on menetetty. Tutusti mukavan mehevä vohvelihan tämä Kismet on, mutta ennemmin nimi olisi voinut olla vaikka juustokakku, sillä Omar on kyllä (ja makeuskin mennyt överiksi) on kyllä kadonnut. Mutta eipä tää nyt sinänsä pahaa ole, vaikka pettymys kyllä Omarin makua odottavalle. Muut versiot on parempia.

Jenni V 27.04.2017
Taas uutuusvariantti kismetteihin vanhalla brändillä, eli 55g vohvelipatukka on nyt täytetty kermatoffeen makuisella täytteellä. Omaria maku ei minusta kuitenkaan muistuta tippaakaan, vaan kokonaismaku on teollinen ja ällömakea. Kuten fazerina-variantissa, kokonaisuus on liian öklö ja tunkkainen. Raikkaus puuttuu, samoin aito omarin maku. Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani