Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer blueberry crisps in milk chocolate (170g)
Tuotteen Fazer blueberry crisps in milk chocolate (170g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 18.01.2017
One-twist -konvehteja kauniissa pahvirasiassa, tummansiniseen käärepaperiin twistattuna. Konvehdit ovat täysmaitosuklaata, jonka seassa on 6% kuivattua mustikkaa. Nimestä huolimatta muuta crispiä (viljaa, riisiä tms.) ei ole, joten aika yksinkertaisilla raaka-aineilla mennään. Konvehtien ulkonäkökin on yksinkertainen kupoli, jonka päällä on Fazer-koristeteksti.

No tykkäsinkö? No jaa... Rasia on kyllä sisältöön nähden melkoisen kallis, kysehän on aika perussuklaasta kuitenkin, Fasun sinisen seassa vähän mustikkaa. Jotenkin tulee sellainen bulkkimainen olo, ei ehkä sovi tämäntyyppinen konvehdiksi, mieluummin sitten suklaalevynä... Mustikan maku on muutenkin aikamoisen mieto, ja oikeastaan sen mukanaolo vain ärsyttää, kun konvehtia ei viitsi imeskellä runsaan terävän crispin vuoksi. Ei tämä nyt varsinaisesti pahaa ollut, mutta konvehtituotteena ei läheskään toimiva. Kakkonen siis.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani