Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Omar chocolate yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer Omar chocolate yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset.
 

Annamari 06.10.2017
Dumlen näköinen konvehti, tuoksukin muistuttaa Dumlea. Rakenne puolestaan on erilainen, sellainen kuin Omarissa, mutta jopa vielä pehmeämpi. Älyttömän makeaa, mutta maku on mukavan kermainen. Pidän tästä enemmän kuin perinteisestä Omarista, onhan tässä suklaata! Ihan onnistunut tuote. 3,5 pistettä pyöristyy neloseen.

Jenni V 27.12.2016
Pukinkonttiin oli glögin seuraksi eksynyt muutama iso kourallinen tämän joulun Fasun uutuuksia, maitosuklaalla kuorrutettuja omareita. Ruskeassa kääreessä on sisällä koristeeton pötkylä, hyvin makea sellainen. Suklaa on makoisaa, ja kermatoffee mielestäni rakenteeltaan omaria pehmeämpää, rakeista ja lohkeavaa tosin edelleen. Ehkä rakenteen erilaisuus johtuu siitä että konvehti ei ole kulmikas, ja kuorrute estää pinnan kovettumisen? Tosin minusta makukaan ei aivan vastannut omaria, jotenkin maku on aavistuksen paahteisempi? Toisaalta mieleeni tuli että olen Fasulta vastaavaa jo maistanut ennenkin, uudessa present rasiassa kun on se caramel fudge -konvehti. Tykkään mausta, mutta jopa yhden syöminen aiheuttaa jonkun tasoisen makeusyliannostuksen, joten päädyn antamaan näille kolmosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani