Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suklaalehti
Tuotteen Fazer suklaalehti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 17.07.2016
180g keksipakkaus perinteisiä lehden muotoisia pikkukeksejä, jossa on aitoa Fazerin (tummaa) suklaata pohjana noin neljännes, ja päällä on murokeksiä. Muistan lapsena että nämä eivät olleet makuuni, ja nyt onkin mukavaa testata, onko aikuisena maku muuttunut.

No ei. Edelleen keksissä on aromi josta en välitä yhtään. Keksi on teollisen tuntuinen ruudutettuine suklaapohjineen, ja tuo aromi on tuttu, ja ärsyttää kun en saa sitä heti päähäni. Ihan loppumetreillä (keksin syöminen ei muuten kauaa kestä kun on (liian) pieni) saan päähäni että aromin on pakko olla sitruuna. Guuglaamalla selviää että olen oikeassa, vaikkei aromia suoraan tuoteselosteessa mainitakaan. Sen sijaan tuoteselosteen kanelin makua en suoraan bongannut, mutta voisin kuvitella että juuri yhdistelmä sitruuna-kaneli ei makuhermooni sovellu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani