Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer suffeli bites salmiakki
Tuotteen Fazer suffeli bites salmiakki valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

testaaja 18.06.2016 : Olen suffelipalojen ja etenkin salmiakin ystävä, mutta salmiakki ei tässä kovin hyvä; liian voimakas ja pistävän makuinen. Epäonnistunut tuote

Miia 15.06.2016 : 215g pussukka, jossa maitosuklaapäällysteisiä salmiakkitäytteisiä vohvelipaloja (huh, mikä sanahirviö!). Maitosuklaa on aika vaaleaa (30%) ja palasten ulkomuoto näyttää paljon original-Fanipalalle - ei vielä mitään merkkejä salmiakista. Vasta, kun vohvelipalasen rusauttaa keskeltä kahtia, näkyy kaksi kerrosta vaaleanharmaata kreemiä. Tuoksu on selvästi, mutta silti hienovaraisesti salmiakkinen, myös vaniljan tunnistaa. Maku... Kuivakka vohveli astuu ensiksi kuvioihin, salmiakki tulee perästä, jää silti kovin hennoksi, päämaku koostuu vohvelista - ja hyvin kuivasta, puumaisesta sellaisesta. Joku kasvirasvan sivumaku on myös havaittavissa, hyh. Tässä on hyvä salmiakki, oikein mainio suolainen suutuntu - miksi ihmeessä salmiakin suhteen on sitten himmailtu?? Jos kyseessä on Salmiakki-Suffelipala, niin sitten olisi voinut joko laittaa salmiakkia oikein kerta kiellon päälle tai sitten vaikkapa salmiakkia tasoittamaan joku oikein vaniljainen, runsas kreemisydän. Nyt ei oikein tiedä, mitä tällä on haettu - on salmiakkia, juu, mutta jotenkin tämä nyt on jäänyt keskeneräiseksi koko tuote. Pettymys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani