Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle snacks cola
Tuotteen Fazer dumle snacks cola valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 07.07.2016
Colan tuoksun havaitsen, kun osaan sitä "etsiä". Rouskuu ja colan maku on hento. En yleensä pidä cola-aromista ja yllätyin ettei tämä ihan kamalaa ollutkaan. Jälkimaku on colamaisempi ja hieman ällöttävä. Koostumus on miellyttävä.

Joona 27.05.2016
Fazer on lanseerannut uuden kausimaun. Kyseessähän on siis tavallinen Dumle snacks- patukka, mutta sisällä on toffeemassan sijaan kolanmakuista vaahtotäytettä. Erikoisen kuuloinen yhdistelmä, mutta minä en ole niitä ihmisiä jotka ovat ennakkoluuloisia uusia makuja kohtaan.

Vaikka patukkaa kuinka yritän tuoksutella, en vain haista kolaa millään. Tässä on tismalleen samanlainen tuoksu kuin tavallisessa dumle snacks- patukassa. Vau mikä suutuntuma! Suklaa on rikki rasahtavana kerroksena patukan päällä, riisimurot raksuvat ja kolavaahtotäyte on juuri oikean tuntuista (ei liian sitkeää tai pehmeää) Kolan maku täydentää täydellisesti herkullista maitosuklaata, johon riisimurotkin tuovat oman maunsa. Todella harmi, että on kausimaku. Fazer, pitäkää tämä!! Pakko antaa viisi tähteä.

Jarkko 22.05.2016
Kokiksen makuinen suklaapatukka herättää kieltämättä runsaasti ennakkoluuloja ja ensimmäinen haukkaus osoittaa nuo ennakkoluulot ihan todeksi: Ei sovi colan maku suklaapatukkaan. Patukkahan on riisimurosuklaata pinnalta ja pelkkää maitosuklaata pohjalla. Sisus on sitten jotain toffeemaista jankkia, joka maistuu sen verran kokikselle, että sen tunnistaa. Koostumus tässä karkkipatukassa on parasta, erittäin jankkimaista ja lievästi rouskuvaa. Jos arvosanaa jotenkin pitäisi tarkentaa, niin koostumukselle 4 ja maulle 2.

Jenni V 22.05.2016
Limited edition dumle snacks-patukassa, jossa vaahdotetun toffeetäytteen tilalla on colan makuista vaahtotäytettä. Patukka näyttää ja tuoksuu ihan tavalliselta snacks-patukalta, ensimmäinen suupalakin tuntuu ensin normaalilta, kunnes täytteestä alkaa pikkuhiljaa kertyä suuhun jännä aromi. Ensin tuntuu että tässä on vivahde jotain määrittelemättömän jouluista, ehkä appelsiinin ja vienon kanelin yhdistelmää? Loppumakuna on kuitenkin selkeämmin raikas hedelmäisyys, samanlainen kuin irtokarkkina myytävissä cola-pulloissa. En ole colapullokarkkien ystävä, mutta aromina cola toimii kyllä riemastuttavankin hyvin tämänmallisessa patukassa, ja poistaa dumlelle ominaisen ylimakeuden vaikutelman. Kiva, erikoisen "jouluisen kesäinen", yllättävä, siis onnistunut uutuus. Nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani