Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer geisha levy
Tuotteen Fazer geisha levy valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jenni V 29.04.2016
100g täytelevy on pakattu kauniiseen geishanroosaan paperiin. Sisällä on tuttua maitosuklaata täytteenään hasselpähkinä-crispkreemiä 40%, eli mitään kovin ihmeellistä uutta ei levystä löydy. Levy on kerta-annokseksi tuhtia täytesuklaata aivan liian iso, joten siinä mielessä formaatti ei parhaalla tapaa toimi.

Pohjasuklaa lienee paksumpi kuin konvehtiversiossa, sen sijaan päälisuklaa on aika ohut ja siis myös helposti hajoava. Koska täytettä on suhteessa mielestäni pikkuisen vähemmän kuin konvehdissa tai patukassa, ei maku ole aivan niin rasvainen, mutta levyllinen alkaakin tökkiä lähinnä suklaan överin makeuden takia. Outoa, makeusöverit ei ihan ensimmäisenä ole Fasun suklaasta tullut, mutta ilmeisesti
se kumuloituu tuhdin täytteen kanssa.

Ehkä myös optimilämpötila suklaan nauttimiseen olisi ollut vähän viileämpi kuin huoneenlämpöinen, ei nyt ihan jääkaappikylmä mutta jotain siltä väliltä. Kolmosen perustuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset