Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fami
Tuotteen Fazer fami valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,52 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 07.07.2016
Tämä tuote kuuluu luokkaan "en osaa sanoa juuta tai jaata". Eli siis en ikinä muista mitä tämä sisälsikään tai miltä tämä maistuu. Tänään pisti silmään kuitenkin tarjous: kaksi patukkaa yhden hinnalla, ja päätin maistaa.

Patukka on pakkauskääreeseen suhteutettuna erittäin pieni. Patukka on siis Fazerin "tummalla" (kaakaota on vain 47%, mutta silti se on yksi suurimpia suklaasuosikeitani) suklaalla kuorrutettu hasselpähkinätryffelipatukka. Ensin mieleen tulee inhokkini Geisha, mutta ennakkoluulot sikseen ja herkuttelemaan!

Oho, onpas patukka pehmeä. Se sulaa heti sormiin joten kiire tulee tätä syödessä! Fazerin tumma ei pääse oikeuksiinsa, sitä olisi saanut olla patukan päällä hieman enemmän. Tryffelissä on sattumia, epäilen että ne olisi hasselpähkinän palasia. Jokatapauksessa melko mauton on kokonaisuus... olisin toivonut suklaalta enemmän mutta vielä enemmän tryffeliltä.

Annamari 03.06.2016
Tunkkainen ja hennon kaakaoinen tuoksu. Tummasuklainen kuori on ohut, mutta maistuu kokonaisuudessa. Täyte on pehmeää ja ilmavahkoa, mutta maistuu liian miedosti hasselpähkinältä. Tuo mieleen Budapest-konvehdit, mikä ei tällä kertaa ole positiivinen juttu. Hasselpähkinäsuklaiden ystävänä petyin tähän, mutta joka tapauksessa ihan syötävää herkkua. 2,5 --> 3 p.

Hanna P 01.11.2013
Tummasuklaapäällysteinen pötkö, jossa vaalean ruskeaa kiinteää täytettä. Tuoksu miedon nougatinen. Sisun mukavan pehmeää. Maussa wienernougat kohtaa tumman suklaan. Aivan hyvää on.

Iikka 28.10.2013
Miellyttävä pehmeä tuoksu. Mukava pehmeä, rohiseva koostumus. Kertakaikkisen pirullisen hyvä maku, joka koostuu suosikkielementeistäni.

Jenni V 21.08.2013
32-grammainen hasselpähkinätryffelipatukka. Klassikko. Päällä patukassa on todella ohut tummasuklaakerros. Suklaa ei juurikaan kokonaisuudessa maistu. Tryffeli on erittäin pehmeää, eikä liian rasvaisen tuntuista. Krispiä on todella paljon, mikä tuo patukkaan keveyttä, mutta minusta sitä on jopa liikaa. Maku on todella lähellä geishaa, mutta crispisyyttä on tässä enemmän. Geisha vie kyllä maullisesti voiton, sillä siinä suklaa ja täyte muodostavat paremman liiton. Fami ei ollut niin hyvää kuin muistin, ennen tämä oli ykkösherkku.

Hanna F 20.08.2011
Fazerin famin pakkaus uppoaa minuun, sellaista söpöä retroilua. Pehmeä sisus ja joukosta löytyvät palaset antaa minulle ainakin mukavan yhdistelmän suussa. Patukka on juuri täydellisen kokoinen esimerkiksi töissä iltapäiväkahville nautittavaksi tai talvella hyvän kirjan ääressä. Enempää tätä ei pystyisikään kerralla syömään, koska loppumaku on kuitenkin aika imelä.

Henriikka 13.06.2008
Odotan tältä paljon, koska tuote on fazerin tuote. Yleensä en ole fazerin suklaisiin pettynyt; Oli kyseessä sitten maitosuklaa tai tummasuklaa, vaikka olenkin tumman suklaan suuri ystävä.

Kääre on mukavan pirteä ja se todella jopa piristää mieltä, nuo vaalenpunaiset ja oranssit raidat. Nätti kääre. Suklaa on todella kauniin väristä ja se tuntuukin kädessä hyvälle. Tulee mieleen, että tämä on sellaista joka sulaa suuhun. Tuoksuukin tummalle suklaalle. Puraistessa tulee mieleen, että tämä todellakin sulaa suuhun, niin nopeasti ettei mauista ehdi edes ottaa selkoa. Hämmentävää. Pieni pettymyskin hiipii mieleen, kun huomaan, ettei tässä sitä itse suklaata ole kovinkaan paljoa, eli kuorrute suklaata saisi olla hieman paksummin. Pähkinätryffeli täyte on todella hyvää, niin pehmeää ja miellyttävää suussa.

Kun on syönyt puolet patukasta, niin tämäkin alkaa maistua hieman liian makealta. Noh, makean nälkä olikin tänään aika kova, joten väkipakolla syön koko patukan. Arvosanaksi annan 3. Pidin tästä kovasti ja tekisi mieli antaa arvosanaksi 4, mutta sen yhden pisteen vie pois se, etten todellakaan maista tässä kunnolla sitä suklaata, vaan tuo tryffeli peittää sen maun kokonaan. Jokatapauksessa ihmettelen, että miksi en ole koskaan ennen ostanut tätä?

Minna Hu 20.04.2008
Fami-suklaa.. on ihana tumman kuorrutussuklaan ja pehmeän sisuksen yhdistelmä, jossa rapeat murut täytteessä tuovat siihen pureskeltavuutta. Ihana paluu lapsuuteen jolloin Fameja on tullut nautiskeltua viimeksi edellisen kerran. Fami-patukka on sopivan kokoinen pieneen suklaan nälkään.

Kaarina 05.02.2008
Koko on suklaapatukalle paras mahdollinen, ei liian iso, mutta ei pienikään. Pinnan suklaakerros kätkee sisäänsä ihanan pehmeän ja kielen mennessään vievän täytteen. Juuri sopiva minun makuuni. Annan 4 pistettä, jos vielä löytyisi täydellisempi.

Meeri 11.01.2008
Ohut kuorisuklaa on yllättävän tummaa, oikeastaan liian tummaa, koska sen maku peittää ihanan vaalean tryffelitäytteen alleen. Täyte rouskuu kivasti hampaissa, ja vaaleammalla kuorrutuksella tässä voisi olla potentiaalia lempisuklaaksi.

Minna Hi 30.10.2007
Tumma patukka, tuoksuu herkullisen suklaiselta ja aavistuksen pähkinäiseltä. Patukassa on tosi ohut tumma suklaakuori ja täytteenä höttöistä, kevyttä tryffelitäytettä, joka rapisee hampaissa. Melko makea kokonaisuus. Tämä on joskus nuorena ollut lempisuklaani, nyt maku on näköjään muuttunut. Kaipaan suklaalta enemmän luonnetta. Vähän liian imelää ja liian höttöistä.

Mirja 15.06.2007
Liian makea sisus. Paljon huonompi kun Maraboun lähes vastaava (joka sekin aika äkkimakeaa). Hyvä suklaakuori sentään nostaa pisteitä.

Antti M 12.05.2007
Odotukset olivat korkealla mutta tämä osoittautui nyt uudelleenmaisteltuna pieneksi pettymykseksi. Pehmeän tryffelinen sisus sopi hyvin savuisen viskin kanssa maisteltuna mutta en tätä kyllä pelkältään söisi uudestaan. jostain syystä odotin rapeampaa otetta...

Antti K 02.05.2007
Suosikkini palasi markkinoille kovalla rytinällä ja markkinoinnilla. Käärepaperi ei ole se mitä minä muistan kasarilta ja patukka on pidempi ja ohuempi tai sitten muistoni ovat mittasuhteissaan väärät ja jokin muu on muuttanut muotoaan. Famia olen kaivannut nimen omaan pieneen makean nälkään ja tässä asiassa Fami on ehdoton. Patukka on todella makea eikä sitä pysty kovin paljoa enempää syömään kuin yhden...kerralla. Tryffeli sisällä on ihan kingiä ja ohut suklaakuori antaa lisäpontta, patukka on pehmyt ja hieno maku tulee heti esiin ilman suussa sulattelua, suosittelen kaikille 5-pst edestä!

Antti H 29.04.2007
Tämä vastaa hyvin lähelle Budabest konvehtia tai Pigall suklaapatukkaa. Täyte peittää alleen ohuen suklaakuoren maun, mutta se ei haittaa, koska täyte on herkullista.

Satu 29.04.2007
Ohuehko tummasuklaakuori, jonka sisällä jotain pehmeää lähes vaahtomaista täytettä ja lisukkeena vielä jotain raksuvaa. Hyvää, mutta vaatii useamman maistelukerran ennen kuin uskallan väittää herkulliseksi.

Janne J 26.04.2007
Sokeri rutisee purukalustossa, pehmeää täytettä on yllinkyllin ja
suklaata nimeksi. Aineksia on siis melkoiseen katastrofiin, mutta
yllättäen yhdistelmä tuo ja jättää suuhun hyvän maun. Tätä olisi mennyt
enemmänkin.

Sanna K 25.04.2007
Todella pehmeä ja mureneva suklaa, joka itse asiassa koostuukin suurimmaksi osaksi pähkinänmakuisesta kreemitäytteestä. Makeaa ja muutenkin herkullisen makuista. Tykkäsin aika paljon.

Jarkko 22.04.2007
Tätä on haluttu ja kyselty tuttavapiirissäni kovasti. Nyt Fazer on palauttanut markkinoille tämän vuosia kadoksissa olleen patukan. Itselleni tämä on entuudestaan ihan vieras tuote, mutta tässäpä sitä tutustutaan. Pinta näyttää ja tuoksuu tummalle suklaalle ja sisusta näyttää tiivistetyltä pulverilta. Sisusta kuitenkin tuntuu enemmän margariiniltä, jossa jotain murusia seassa. Kokonaisuus jää mielestäni tunkkaiseksi ja rasvaisen oloiseksi. Ei minun makuun alkuunkaan. En ymmärrä miksi tämän perään on haikailtu...

Susanna K 22.04.2007
Pitkän tauon jälken Fazer toi markkinoille Fami-patukan. Tämä oli suosikkisuklaani jo silloin kun olin pieni. Muistan vieläkin kun kävin ostamassa T-lähikaupasta Fami-patukan. Suklaana Fami on täyteläinen, tumma suklaa sopii kuorrutukseksi hyvin ja sisällä oleva tryffelitäyte täydentää koko patukan maun muhevaksi. Harmikseni patukka on pienempi kuin silloin muinoin oli. Tänä päivänä patukka vaikuttaa laihtuneelta versiolta, mutta maku on silti sama loistava kuin vuosien takaa. Saisipa vielä Jambo-patukan markkinoille...?

Salla Elina Salo 19.04.2007
Minulle uusi tuttavuus, aiemmin Fazerin tuotannossa ollut Fami-patukka. Pirteän näköinen pakkaus, mutta suklaanautintona jokseenkin mitäänsanomaton. Vaahtomainen ja hieman rasahteleva tryffelitäyte vain häipyi suuhun jättämättä suuhun mitään makua. Suklaakuorrutuksen maku oli kuitenkin ihana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani