Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pure dark twist of mint 70%
Tuotteen Fazer pure dark twist of mint 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Vegaani.
 

Iikka 29.01.2017
Voimahkaho aftereightimäinen tuoksahdus. Suklaa on tyylikkään näköinen. Napsuu ja lohkeilee mallikkaasti. Lievä mintun maku. Koostumus on kova, mutta suussa sulava. Tästä ei löydä juurikaan moitteen sijaan. Ehkä hieman persoonaton. Kuitenkin minttusuklaaksi todella hyvä.

Jenni V 18.03.2016
95-grammainen ohut levy, jossa on palapelimäisesti vaihtelevan kokosia palasia erilaisin pintakoristein. Suklaa on sileää, ja se on maustettu luonnollisella minttu- ja vanilja-aromilla. Suklaa on laadukkaan näköistä, pahvipakkaus on tyylikäs, ja rakenteeltaankin suklaa on sopivan siloista, mutta mausta en uskoisi suklaata 70-prossaiseksi. Vaikka mintun maku ei ole pistävä, aromia on kuitenkin sen verran liikaa että se peittää kaakaon vivahteet aika mallikelpoisesti. Niinpä tämä muuttuu enemmänkin mättö- kuin nautiskelusuklaaksi. Ihan hyvää, mutta olisin tykännyt todennäköisesti lisukkeettomasta enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani