Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer travel Rio de Janeiro mint & choco drops
Tuotteen Karl Fazer travel Rio de Janeiro mint & choco drops valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Joona 04.06.2016
Toinen näistä Fazerin levyistä pääsi myös maistoon tänään. Tässä on siis mintun makuista maitosuklaata, ja suklaarakeita. Nyt ensin ennen maistamista herää muutama kysymys mielessä: Miksi suklaassa on suklaata, ja onko suklaa aitoa Fazerin Sinistä, sillä tuoteselosteessa mainitaan maitojauhe..? No, ennakkoluulot sikseen ja maistamaan!

Alkumaku on erittäin tunkkainen. Voisin oikeastaan sanoa sitä pahaksi, sillä suklaa maistuu vaan rasvalle ja pölylle ihan aluksi. Onneksi kuitenkin suklaan oma maku tulee paremmin esille myöhemmässä vaiheessa. Minttu on aika vahvasti tässä suklaassa mukana, sen makua olisi saanut olla ehkä hieman vähemmän. Yllätyin muuten suklaarakeista, ne olivatkin hyviä suklaan joukossa ja toivat hyvää purutuntumaa. Mättösuklaaksi yksi parhaimpia.

Annamari 23.04.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaata, melko tummaa sellaista ja joukossa värikkäitä sokerikuoria karkkeja. Minttuinen tuoksu, joka tuo mieleen Marianne-karkit. Sattumat rouskuvat kivasti ja minttukin maistuu. Maitosuklaa ja minttu on jopa vielä parempi yhdistelmä kuin tummasuklaa ja minttu. Jälkimaku on kuin Pätkiksen olisi syönyt. Mielessä kuitenkin ajatus, hei, keksikää välillä jotain uutta! Toisaalta, miksi keksiä, kun tämä kerran myy ja toimii. Lisää sattumia. 3,5 p --> 4 p.

Jarkko 21.04.2016
Maitosuklaata, jossa värikkäitä sokerikuorisia rakeita. Minttuhan tässä maistuu. Kiva sinällään että on maitosuklaan tumman sijasta mintun kaverina, mutta... minttu ei sytytä. Ei myöskään sokerikuoriset namut.

Iikka 21.04.2016
Suklaan seassa on karkkia. Tuoksuu mintulle. Karkit rohisevat. Maistuu makealle. Mukava rouskuteltava, vaikka turhan minttuinen ja makea makukokonaisuus. Tuli ehkä gol, muttei gooooooooooooooolia.

Hanna P 21.04.2016
Monivärisin sattumin varustettua maitosuklaata hyvin vahvalla mintun tuoksulla. Suht harvassa näitä ranskanpastillin sukuisia pastilleja joukossa on. Suutuntuma varsin mukava, mutta maku melko tylsä. 2,5 pistettä pyöristyen kolmoseen.

Jenni V 04.04.2016
Makumatkalle Argentiinaan mintunmakuisen maitosuklaan ja värikkäiden suklaarakeiden voimin... Ilmeisesti tuo värikkyys sitten viestii sambakarnevaalitunnelmaa, noin niinkuin muulta osin tämä oli ihan perieurooppalaista, ökymakeaa settiä, onhan näitä raesuklaita ollut viime aikoina vähän kaikilla valmistajilla. Kyllähän tätä nyt söi, mutta en hirveästi tykkää siitä että suklaan joukossa on paljon sokerikuorisia, hampaisiin pyörimään jääviä rakeita. Lisäksi olisin tykännyt maistaa myös ihan perinteisen maitosuklaan, ja sijoittaa mintun ainoastaan rakeiden sisään, nyt tuo minttu hallitsi vähän liiaksi, vaikka olikin ihan ok pehmeän makuista.

Janne J 27.03.2016
Ah ja voi, tämä klassinen mintun ja suklaan yhdistelmä tulee vastaan aina uudestaan, välillä parempana ja välillä huonompana toteutuksena. Tällä kertaa kyseessä on kuitenkin onnistunut tuote, sillä suklaa on hyvää ja mintun määrässä ei ole menty liiallisuuksiin. Suutuntumakin on mintturakeita lukuunottamatta miellyttävän sileä. Rakeet rouskuvat pureskellessa ja hetken aikaa mietin, että olisiko tämä parempi suklaa jos minttu ei olisi rakeiden sisällä. Vertailukohdan puuttuessa hankala sanoa, mutta kyllä tämä ihan kelvollinen suklaa on näiden minttusuklaiden saralla. Makeus tosin kiusaa hieman, eli ihan ylettömästi ei tee mieli tätä popsia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani