Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer travel London toffee rocks salty cookie
Tuotteen Karl Fazer travel London toffee rocks salty cookie valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 17.05.2016
Jaahas, makumatkalle Britteihin, ilmeisesti Englannin toffee ja shortbread-tyyppiset keksit ovat antaneet innoitusta makumaailmaan, tosin en ole varma kun toteutuksessa on kuitenkin käytetty kaakaokeksiä ja kovaa krokanttia, joita en ihan heti Lontooseen yhdistä...

No anyway, maitosuklaa on taattua Fasua, ja joukossa on TODELLA runsaasti keksisattumaa, ja välillä hampaanväliin tarttuu makeita Daim-rouheen kaltaisia krokanttipalojakin. Keksi olisi minun makuuni saanut olla tummemman kaakaoista, tai sitten perienglantilaisemman voikeksin tuntuista, nyt tämä oli vähän tällainen pliisu supisuomalainen domino-versio.

Kaikenkaikkiaan makeus alkaa olla jo överin rajamailla, tämä on vähän kuin sellainen Fasun keksisuklaan ja Maraboun Daim-levyn välimuoto, tavallaan ihan hyvää rouskuteltavaa, mutta kovin montaa palaa kerralla ei pysty syömään. Sarjassa "mättösuklaa sokerin puutteeseen" kolmosen arvoista.

Janne J 17.04.2016
Rahiseva suutuntuma krokantista johtuen ja krokanttihan tuo minulle aina mieleen kilpailijan Daim-patukan, mutta se ei ole huono asia. Vaikka syön useamman palasen, en kuitenkaan oikein saada kiinni tämän suklaan syvimmästä olemuksesta. Periaatteessa moni asia on hyvin: keksiä ja krokanttia ei ole liikaa, ei liioin suolaa eikä sokeria. Tasapainoisen sijaan kutsuisin tätä kuitenkin ennemminkin tasapaksuksi; harmitonta napostelusuklaata, joka ei herätä juuri mitään tunteita. Kahden ja puolen pisteen suklaan, eli pyöristyy kuitenkin kolmoseen.

Hanna P 27.03.2016
Maitosuklaata miedon makealla tuoksulla. Rohinaa ja karamelliä. Vähän ehkä turhankin makeaa. Jotain kontrastia ois tälle paahteisuudelle ja makeudelle kaivannut. Vaan makeannälän vie jo vähästä!

Annamari 17.03.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaata, jossa tunkkainen tuoksu. Rouskuu kivasti ja suuhun tulee suolainen fiilis, siitä tykkään. Makean ja suolaisen yhdistäminen toimii. Hieman mysteeriksi jää, mitä tässä nämä rouskeet ovat, koska suklaa ei erityisemmin maistu miltään. Tai hyvältä ja makealta ja sopivasti suolaiselta toki. Suutuntuma hyvä! 3 vai 4? 3,5 ehkä, siis neljä pistettä.

Jarkko 17.03.2016
Maitosuklaa, jossa tummahkoja kokkareita seassa. Maistuu hieman kitkerältä ja aavistuksen palaneelta. Suklaassa olevat rouskeet lienevät karamellisoituja, kun noin kovasti rouskuvat. Kokonaisuus jää minun suussa aika mauttomaksi ja huomaamattomaksi.

Iikka 17.03.2016
(Minulle annetut) pirstaleiset palaset eivät näytä eikä tuoksu mitenkään erityiselle. Sisällä on rohisevaa, oudon makuista keksiä. Tuote on helpposyötävä, mutta eihän tosiaan tässä mitään erikoista ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani