Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer travel New York iced coffee & mudcake
Tuotteen Karl Fazer travel New York iced coffee & mudcake valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 18.06.2016
Jaahas, makumatkani viimeinen travel-kohde on sitten Nyki joka Fazerin mielikuvan mukaan maistuu kahvin makuiselle maitosuklaalle jonka seassa on mukamas-mutakakun paloja. Pettymys on se ettei maitosuklaassa ole käytetty tuoretta maitoa, kun se on vähän Fasun maitosuklaan tavaramerkki... Tuoksu on makean kahvinen ja periaatteessa ihan ok, ehkä kuitenkin pidän mieluummin siitä että makuaine on sattumissa eikä itse suklaassa. Sattumiakin toki oli, mutta Fazerin näkemys mutakakusta on kyllä aika lailla päinvastainen sille mikä minulla... Mutakakkuhan on puoleksi raakaa, tahmaista massaa, kun taas nämä palaset rouskuivat keksin tavoin suussa eikä kosteudesta eikä kyllä tummasta kaakaon maustakaan ollut tietoakaan. Sattumat olivat viimeinen niitti kakkosen arvosanalle.

Hanna P 27.03.2016
Tummahkoa suklaata vahvalla kahvin tuoksulla. Hieman sienimäisen höttöinen suutuntuma. Arvaan tuotteen ja jotain mutakakku/browney-makua on kyllä mukaan saatu ja kahvi onkin sivuosassa pääosin. Jälkimaussa kahvi dominoi vahvana ja koska en siitä tykkää, jääköön pisteetkin yhteen.

Janne J 27.03.2016
Tämä suklaa tuoksuu sopivasti kahville. Suutuntuma on hieman harmittavasti hieman epämääräinen, sillä suklaa seassa on selviä kovahkoja kakunpalasia. Maku on kuitenkin mukavan kaakaoinen ja asiaankuuluvassa (mutta positiivisessa) tunkkaisuudessaan todellakin tuo hieman mutakakun mieleen. Kahvi maistuu kokolailla sopivasti, eikä tee liian suurta numeroa itsestään. Maitosuklaa taas itsessään on tasaista hyvää Fazer-laatua. Tämän "kaupunkisarjan" suklaalevyistä tämä on kenties se suklaa, jossa on parhaiten onnistuttu uuden makuyhdistelmän luomisessa. Arvosanaksi vahva nelonen.

Annamari 17.03.2016
Sokkomaistelu: Tummahkoa maitosuklaata, jossa voimakas kahvin tuoksu. Eipä tee mieli maistaa. Suklaan seassa tummia sattumia, jotka ovat kuivakoita, kitkeriä ja jauhoisia. Maku muuttuu suussa useaan kertaan, välillä kitkerää, välillä vähemmän. Välillä kahvisuus haittaa vähemmän, välillä enemmän. Se kuitenkin jää vallitsevaksi jälkimauksi. Toimii ehkä kahvin ystävälle, mutta ei minulle. Tässä ei ole nyt onnistuttu.

Jarkko 17.03.2016
Maitosuklaalevy, jossa pehmeitä keksin palasia seassa. Suklaan todella kitkerä maku viittaa kahvin suuntaan. Kitkeryys on niin voimakas, että se vie nautinnon muuten helposti rouskuteltavasta suklaasta. Jälkimakukin on aika tämäkkä, mutta samalla makea.

Iikka 17.03.2016
Kiva kahvinen tuoksu valloittaa. Mutta kun palan laittaa suuhun, mieli muuttuu. Koostumus on vähän outo, mikä voi johtua suurista puolikovista sattumista palan sisällä. Sattumat eivät maistu. Palaa on tympeä imeskelellä taikka pureskella. Suklaa itsessään pitää sisällään jotain makua, vaikkakin halvan oloista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset