Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet snacks pallot
Tuotteen Fazer kismet snacks pallot valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 29.03.2017
Näitä oli tarjolla eläkeläisbileissä suffelinaksujen rinnalla, joten niitä oli helppo vertailla keskenään. Tuntui että suffelipuffeihin verrattuna nämä olivat huomattavasti tuhdimpia, suklaata oli reilummin ja muoto ja koko oli vähän kuin arpakuutiossa. Sisällä oli tuttua kerrosvohvelia monessa kerroksessa. Kyllä tämä mielestäni ihan kismetille maistui, sellaiselle jossa kuorrutesuklaan määrä oli suhteessa moninkertainen. Ihan perus-popsittavia, ei nyt mikään ylimaallinen herkku mutta ehdottomasti kolmosen palleroita.

Annamari 14.06.2016
Maitosuklaisia kuutioita pussissa. Kiva pieni koko, siis palluroilla, ei pussilla. Hauketassa vohveli rouskahtaa. Ei maistu oikein millekään ensin, mutta kun suklaa sulaa suuhun, alkaa se maistua. Tässä on suklaata enemmän kuin perinteisessä patukkaversiossa. Mielestäni tämä jää kuitenkin patukan varjoon ja melko turhaksi johdannaistuotteeksi. Mieluummin siis Kismet perinteisessä muodossa, silloin saa enemmän vohvelia ja se on mielestäni se Kismetin juttu. Jos tekee mieli perinteistä suklaata, sitten valitsen jonkun toisen tuotteen. Vaikka maku tässä on sinänsä ihan ok.

Jarkko 04.04.2016
Kismet patukkana (vai onko se levy?) menee siinä hieman vikaan, kun siinä on niin vähän sitä suklaata. Aikoinaan oli myynnissä Kismet Choco -patukka, jossa tämä vääryys oli korjattu. Ei ole enää. Nyt Fazer on lanseerannut uutuuden, jossa Kismet-tuotemerkillä tarjotaan palleroita. Tällaisia vohvelitäytteisiä palleroitahan on Fazerin lisäksi ennestäänkin aika monella muullakin namuhyllyjen täytteenä, joten katsastetaas miten tämänkertainen uutuus toimii, jos toimii. Nämä pallerot ovat itseasiassa lähempänä kuutioita kuin palloja, lähes kantikkaita siis. Kuten aina tällaisten tuotteiden kans, pitää näitä nakata kourallinen kerralla suuhun ja sitten rouskutuskone käyntiin. Yksitellen imeskeltynä nämä saattaisivat maistua eriltä, mutta enpä aio kokeilla, koska se on väärä tapa. On se. Tuntuu heti alusta asti siltä että näissä olisi enemmän suklaata suhteessa vohveliin kuin perinneversiossa ja sehän on selvä parannus. Maku muutoin on ainakin muistikuvieni mukaan ihan emotuotteen mukainen. Suklaan lisääminen on ollut hyvä teko Fazerilta, moraaliset pojot siitä. Tokihan tällaisesta tuotteesta puhuttaessa puhutaan ennemmin karkista kuin suklaasta, mutta karkkina tämän arvioin ja sen mukaan pisteet. Onhan nämä hyviä, nyt kun suklaatakin on tarpeeksi.

Joona 12.02.2016
Fazerin uutuustuote, jossa vanhoja kunnon Kismettejä pallojen muodossa Pussi oli lähikaupassa suhteettoman kallis itse tavaraan verrattuna, 160 grammaa palloja maksoi peräti 3.39 euroa. Pussi sisältää runsaasti pieniä suklaapalloja, jotka eivät oikein tuoksu miltään. Pallo rapisee mukavasti suussa, ja kyllä! Aivan kuin kismettiä. Herkullinen maitosuklaa pitää sisällään makeaa , kuivaa vohvelia, joka ei (onneksi) ole liian kuivaa. Tälläinen pussi hupenee hetkessä! Aivan loistava tuote. Valitettavasti ei vain minun budjetilleni sopiva.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani