Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazermint patukka 47%
Tuotteen Fazer fazermint patukka 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Patukat.
 

Jenni V 14.06.2016
41-grammainen hopeaiseen kääreeseen kiedottu patukka, jossa semitummaa suklaata on 60% ja valkoista minttukreemiä täytteenä 40%. Tutullehan tämä patukkaversionakin maistuu, kieltämättä Fazer on kreemissä onnistunut tasapainottamaan hyvin makeuden ja sopivan minttuisuuden, ja täyte sopii semitummaan suklaaseen varsin hyvin. Tykkään siitä, että patukkaversiossa on paksu suklaapohja, mutta kuoriosakin olisi kyllä saanut olla vähän jämäkämpää suklaata, patukan syöminen kun tuntuu kuoren hajoamisen myötä sottaiselta. En myöskään tiedä, himoitseeko tämän tyyppistä suklaata kerralla ihan niin paljon kuin patukka sisältää, minulle riittää kyllä yksittäinen konvehti varsin hyvin. Kolmonen, perushyvää, mutta ei suosikkeja.

Joona 12.02.2016
Jipii! Jihuu! Fazerminttiä saa nykyään ympäri vuoden! Patukka on kuin muutkin Fazerin patukat, eli viisi pulleaa palaa. Tuoksu on minttuinen, ja siinä on pieni suklaan häivä. Palan rikki purtaessa sisältä valuu herkullista, äklömakeaa minttutahnaa. Suklaata tässä on ehkä hiukan enemmän kuin konvehtiversiossa, ja se on myös hieman maukkaampaa. Tämä äklönmakean mintun ja hyvän tumman suklaan yhdistelmä ei petä koskaan!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset