Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pure dark roasted corn 70%
Tuotteen Fazer pure dark roasted corn 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 18.03.2016
95-grammainen ohut eri kokoisia ja -näköisiä palasia sisältävä tumma levy on tällä kertaa hieman muhkurainen pinnaltaan; joukossa on 8% paahdettua maissia eli toisin sanoen popparia. Poppari on mukavan pienenä näin ohuessa levyssä, tosin sitä on varsin paljon, joten pureskelu on pakollista => tästä tulee väkisinkin enemmän mättö- kuin nautiskelusuklaa. Poppari on ihan hyvän makuista suklaan joukossa pienine paahtuneine suolavivahteineen, mutta ehkä taasen olisin kaivannut aitoa kaakaon aromia näinkin tummaan suklaaseen. Makeuttakin tuntui olevan yllättävän paljon? Toisaalta aavistuksen kitkerä jälkimaku tuo mieleen taannoisen chilillä maustetun maissisuklaan, joka oli minusta oikein hyvää. Parempi kuin minttuversio, mutta ei parempi kuin kolmonen.

Iikka 21.01.2016
Tummanpuhuva pala yllättää heti kun sen saa suuhunsa. Oliko se popcorn, minkä juuri maistoin? Pieni palanen katosi syövereihin nopeasti, eikä suklaasta makuhavaintoja, muuta kuin kitkeryys. Imeskelen toisen palasen ja suklaa edelleen on vaisu, kitkeryys on muuttunut kuitenkin makeudeksi. Kuitenkin vänkä tuote jota rouskuttelee mielellään. Jostain syystä haluan antaa tälle nelosen. Sopivan ei-makea ja pop cornilta maistuva kombinaatio.

Annamari 21.01.2016
Sokkomaistelu: Tummaa suklaata, jossa jo silmin nähtävillä keksimäistä rouhetta. Tuoksu on lähinnä kaakaoinen eikä paljasta rouskeesta vielä mitään. Levy on mykavan ohutta ja siitä on kiva haukata. Rouskuva suutuntuma on mukava. Rouskeet tuovat suuhun suolaisen säväyksen ja tuovat mieleen ehkä maissimurot. Itse suklaa on hyvin perinteisen oloista tummaa suklaata, jossa miellyttävä rakenne ja sopivan mieto, mutta myös tumma maku. Rouskeet ja kiva suolaisuus toimivat ja rouskeita on riittävästi, mikä ehdoton plussa. Hieman kuiva tunne tästä jää suuhun, mutta ei liian häiritsevästi. Kiva yhdistelmä, maistuu minulle.

Jarkko 20.01.2016
Tummaa suklaata, murusia seassa. Tuoksuu ruisleivältä. Heti eka puraisussa maistuu selvä popcorn, mutta kun suklaan omaa makua alkaa irrota katoaa popparin maku kokonaan. Suklaata pureskellessa eli rouskutellessa popparin maku käväisee aina välillä esillä. En ole suurempi popparien ystävä eikä tämä suklaakaan kuulu omiin suosikkeihini. Popparit loiventavat kyllä tehokkaasti suklaan omaa makua.

Kirsi I 20.01.2016
Tummaa suklaata, jossa rapeita sattumia, hieman suolainenkin vivahdus välillä. Suklaa sulaa pehmeästi suussa, mutta ei kuitenkaan tahmeaksi mössöksi. Maissimuruset ovat yllätävän maukkaita, eivätkä tartu hampaisiin. Miellyttävä yhdistelmä, vaikka lopussa onkin karvautta.

Janne J 20.01.2016
Neutraalin tuoksuinen, mutta kiinnostavan näköinen suklaa koska palasesta pilkottaa jotain murskattua pähkinän näköistä. Maku on hämmentävä yhdistelmä ei-makeaa tummaa suklaata ja popcornin tai suolapähkinän mieleen tuovaa hampaissa rahisevaa juttua. Toimii kenties juuri erikoisuutensa ansiosta. Tekisi mieli makustella vielä useampi pala lisää, eli kiinnostus heräsi. Ostaisin.

Hanna P 20.01.2016
Mielenkiintoisen näköisiä palasia tummaa suklaata kovin tummalla tuoksullakin. Jotakin luotaantyöntävää rouhetta on mukana, sahanpurua? Suklaakin on turhan tummaa ja vaikka rouskuminen on aina kivaa niin pitää maussa nyt joku lisä olla rouskeen myötä, nyt ei ole. Kun en kerran tykkää niin ykkönen sitten arvosanaksikin. Jälkimakukin tympeä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani