Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne crush
Tuotteen Fazer Marianne crush valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 03.12.2015
Sain kunnian maistaa Valion sivuilta poimittua jälkiruokareseptiä, johon tuli kermaa, vaniljarahkaa, puolukoita ja Marianne crushia. Ja kyllä, yhdistelmä oli varsin maukas, ja resepti ennen kaikkea helppo. Marianne crush tuotteenahan on periaatteessa ihan perusmariannea, mutta valmiiksi jo pienen pieneksi rouheeksi rouhittuna, eli säästää rouhimisen vaivan ja varmistaa että rouhe on tasalaatuisen pientä. Kätevää kieltämättä...

Itse rouheen rakenne toimisi ehkä paremmin koristerouheena, jossa piparminttukaramelli ei sulaisi tuotteen joukkoon kuten rahkan kohdalla kävi sen tekeydyttyä jääkaapissa. Toisaalta, jos ei tykkää sokerisisista sattumista, näin saa kivan miedon piparmintun maun (tosin aika makean) jälkiruokaan, ja sattumiksi jää pelkkä suklaa. Suklaakin tosin saisi olla aavistuksen suurempaa tai vähän maukkaampaa, nyt maku hukkui ainakin puolukkarahkan kohdalla happamuuden ja piparminttuisuuden alle. Hyvä tuote silti, voisin ostaa omiinkin leivonnaistekeleisiini, tai vaikka itse tehtyjen tryffelikuulien koristeeksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani